Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ujawnie czarnego nika

skazana na staropanienstwo?

Polecane posty

ten temat pewnie bedzie bliski wielu z nas... moze wysmiewac, mowic, ze mam wymagania itd to wasza opinia, a moja jest taka... facetow jest mniej od babeczek... czesc odczuwa powolanie i zaklada sutanne, inni wybieraja miedzy soba... pozostaje garstka z ktorej wiekszosc jest nieudacznikow - skonczona zawodowka szczyt osiagniec ale to nic bo sa jeszcze narkomani, albo tak niechlujni, wulgarni ze wzrok ucieka ... i oczywiscie chlopcy, ktorzy potrzebuja mamusi... a gdzie sa ci ktorzy zasluguja na uwage? mezczyzni z krwi i kosci? ... albo zajeci albo nie mysla o zwiazkach ... czyli wlasciwie nie ma nikogo... to smutne

Gość ciocia dobra rada001
ale do tej "skreślonej grupy" należą też kobiety. Zatem wydaje mi się że nie skazana, a tylko musi poczekać na tą swoją połówkę.

Gość maciek_poznan
albo po prostu kiepsko szukasz, rozejrzyj sie dokładnie, jest wielu ciekawych facetów :-)

nie szukam... tylko takich zauwazam

BMI czekalam na Ciebie ...

\"nie ujawnie czarnego nika\" - to samo moge powiedziec o kobietach. Albo sa lesbijkami, albo idą do klasztoru, albo są brzyyydkie. Albo pija, albo klna, albo robia \"karyjere\" i nie w glowie im milosc, albo w glupie babeczki, ktore nie wiedza, na czym polega partnerstwo. A te, które są normalne, są juz zajete. Czy grozi mi starokawalerstwo?

pewnie tak, skoro innych nie zauwazasz... ja napisalam o swoich spostrzezeniach

Gość Northol
----->nie ujawnie czarnego nika , masz wielkie szanse na zostanie stara panna :) masz cos takiego w sobie....

Gość kto pierwszy ten lepszy
:P najpierw edukacja poukładana dokładnie...... no i wyszaleć się trzeba, potem równie poukaładana kariera zaowowa, wreszcie dobre stanowisko i mieszkanko na hipotekę..... wszystko idealnie..... tylko co z tego jak czegoś brak? w międzyczasie te którymi pogardzałyście, że nie odpowiedzialne sprzątnęły wam najlepszy towar z przed nosa.... bo faceci lubią ciepłe, życiowe kobitki, a nie zimne wyrachowane..... i teraz one mają wsparcie i mogą spokojnie dochodzić do tego co wy osiągnęłyście..... równocześnie ciesząc się szczęśliwymi związkami..... a wam została pustka i zakładanie kolejnych topików :P

---->kto pierwszy ten lepszy POPIERAM PEŁNĄ GĘĘĘĘĘĘĘĘĘBĄĄĄĄ!!!!;););)!!!!!!!!!!! Dziewczyny! zamiast zajmować się tak ta swoją edukacyją i karieryją wzięłybyście się za takiego towara jak ja i wyrwałybyscie go;)!! no, która pierwsza?!!! kto pierwszy ten lepszy!!!!!!!;)

;)

Gość ____k
-------> Nigdy nie miałem dziewczyny 23 jak masz 23 lata i nigdy nie miałes dziewczyny to znaczy ze jestes dziwny i wybrakowany do trzydziestki juz tylko 7 latek ,szybko ci zleci , a pózniej juz z górki stary kawalerze :)

Gość Roxette
____k - zimny i wybrakowany? Nie osadzaj innych, bo nie wiesz, jak sie zycie toczy...

northol - po kilku postach wysnuwasz takie sądy? jeszcze moge zostac lesbijka :P to zabrzmi nieskromnie ale jestem zajebista na swoj sposób:)... to wy jestescie beznadziejni w wiekszosci :P

Gość ____k
-----> Roxete o mnie się nie martw

do niegd nie mialem dziewczyny - lepiej taki stan niz traumatyczne zwiazki

nie osadzam.... opisałAM ogólnie panujący trend.....

Gość zsiadłe mleko
Znam Twój czarny nick. Poznałam Cię. I wiesz co? Jeszcze go spotkasz, tylko musisz energiczniej się rozglądać, bo czas leci..... ;)

Gość ania lysy
A ja bym tam chciala byc stara panna,a nie cuchnace skarpety prac!

trzeba bylo sie najpierw dorobic tej pralki

Gość ale dowcipna

a czemuż to nie razem z mężem?

Ty masz zwyczajnie zbyt duze wymagania wobec facetow. Szukasz ksiecia z bajki. Jesli nie obnizysz poprzeczki, to faktycznie zostaniesz stara panna. 🖐️

Hybner - czekam na kogos na swoim poziomie... nie postawilam wymagan w pierwszym poscie! wiec co piszesz o ksieciu... lepiej nie komentuj

nie ujawnie czarnego nika - daj spokoj, wiadomo, jaka jest prawda. BMI - Hmm a czy moje BMI ma cos wspolnego z tym, czy autorka bedzie starą panna? :classic_cool:

zaśmiecasz tylko topik Hybner

Zasmiecam topik? A co, chcialas uslyszec, ze na pewno sobie kogos znajdziesz, ze ktos tam na ciebie czeka, albo inne bzdury? Niedoczekanie.