Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ujawnie czarnego nika

skazana na staropanienstwo?

Polecane posty

głupi jestes ... chcialam uswiadomic jak prawdopodobna jest samotnosc w dzisiejszych czasach i byc moze lepiej sie z nia oswoic niz wiazac sie z tym co zycie nam oferuje albo co gorsza z kims pokroju Hybnera ... co wiedzie smutny los i jeszcze ma smialosc obrazac innych

\"głupi jestes\" juz to kiedys slyszalem :classic_cool: \"chcialam uswiadomic jak prawdopodobna jest samotnosc w dzisiejszych czasach \" a ja chcialem uswiadomic, ze niektorzy maja tysiace wymagan wobec partnera i nie dziwne, ze sa same. \"co wiedzie smutny los...\" wrozka jakas, czy co? \" i jeszcze ma smialosc obrazac innych\" Nikogo nie obrazilem w tym watku. A nawet jesli, to ty lepsza nie jestes.

Gość nie ujawnie pomaranczowego nic
kochana nie jestes sama ja mam tak samo i tak samo mysle więc nie przejmuj się tymi wpisami, ja te z uwazam ze nic mi nie brakuje a faceci których spotykam sa beznadziejni i że więcej jest beznadziejnych facetów niż beznadziejnych babek ja na byle co nie polecę bo sama jestem w stanie sie utrzymac i mam swoje zainteresowania, nie szukam faceta jako podpory zeby sie na nim piąc, chcę partnera równego mnie, ani lepszy ani gorszy niech nie będzie mam swoje problemy jak każdy idealna nie jestem, ale tolerancyjna też jestem dla ludzkich slabości czy nie ma trzydzistoparoletnich facetów którzy mają pracę i zainteresowania, nie mieszkają z mamusią, umieją o siebie zadbac i nie są żonaci???

Hybner chyba masz jakas skaze w mysleniu... moze doswiadczenie? przykro mi, ze nie podolales wymaganiom pewnie nie jednej... nadajesz bez sensu o tych wymaganiach, płyta ci sie zaciela ? jestes smutniejszy od tematu poruszanego przeze mnie. pomaranczowy nick mnie rozumie, poza jednym ja sie juz tym nie przejmuje - choc czasem doskwiera mi brak bliskiej osoby...

czarny nicku nie ujawniony mnie też to doskwiera..ale nie za wszelką cenę :-) wole byc sama niż z byle kim :-) zyczę powodzenia i spotkania tej drugiej połówki i to naprawdę to że jesteśmy same nie oznacza że jesteśmy wybrakowane czy jakies dziwne, ja mam 33 lata i jestem sama ale nie robię z tgeo tragedii pewnie że chciałabym mieć bliską osobę naprawdę bliską a nie maszynkę do robienia pieniędzy i zapewnienia mi bytu bo to sama sobie umiem zapewnić, ale tez nie chcę być "maszynką " dla kogoś :-) powodzenia życze i wierze że spotkamy ;-)

jestes spoko babka. ja mam 22 lata i co nuż juz słysze o slubach swoich rowiesnikow a ja sama jeszcze... troche doluje...

oo to tym bardziej jestem o Ciebie spokojna :-) ale zadbaj o siebie kobietko :-) już teraz :-) masz duzo czasu choc wcale nie tak wiele jak niektórzy piszą :-) pewne rzeczy lecą migiem, ale pewne też z wiekiem przychodzą :-) życze wszystkiego najlepszego !!!