Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało odważna

KOBIETA + KOBIETA = WSPÓLNY SEX

Polecane posty

Gość mało odważna

Jestem ciekawa jak to jest z kobietą? Chętnie bym spróbowała. Ponoć nikt tak nie zrozumie potrzeb kobiety, jak właśnie ta druga. Drogie panie wypowiadajcie się. Głównie jestem ciekawa, czy się rozczarowałyście i czy jest lepiej niż z facetem. I czy można potem olewać już facetów?

Gość miodzio po 30
probowalam bardzo dawno w liceum i nigdy chyba tego nie zapomne i bardzo tego pragne a ostatnimi czasy coraz bardziej... tylko o partnerkę strasznie trudno:(

Gość KASJANA 20
PRZYZNAJE Z KOBIETA JEST NAPRAWDE PRZYJEMNIE, NIE DA SIE DOSWIADCZYC TEGO SAMEGO Z MEZCZYZNA, ALE POZNIEJ I TAK CIAGNIE DO NORMALNEGO SEXU. MIALAM TYLKO DWIE PARTNERKI ALE TO CO Z NIMI PRZEZYLAM NIE ZAPOMNE DO KON CA ZYCIA. droga MALO ODWAZNA jesli masz ochote sprobowac czegos nowego daz do tego.

Gość ciorna
to nie etyczne.... zeby kobieta z kobieta... moim zdaniem najpierw sprobuj z chlopakiem :P

skarbie, malo odwazny ! Ja ci powiem , ze nie ma chyba nic lepszego niz seks i wogole pieszczotki z kobieta ( oczywiscie z taka , z ktora masz feeling .. ) Z facetami duzo praktykowalam , ale to calkiem co innego. Z facetem to jest lupanie, zwierzece.. Z kobieta , to inny swiat ! : zmyslowy , bardzo intensywny i emocjonalny... Mialam tylko dwie kochanki , ale jakie ! ! ! nawet w trumnie sobie przypomne- sama slodycz i delicja..! Na tej stonie \"cale zycie z kobietami -less\" - masz wiecej detali http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3397629&start=60

Gość duzy i zly -
bebi chodz do mnie ja cie zmyslowo i czule przelece :-)

Zgadzam się z Bebi w 100% a skąd jesteś \"miodzio po 30\" a tak przy okazji to widzę Bebi że mamy bardzo podobne poświadczenia i się rozumiemy ;)

do \"bardzo duzego i bardzo zlego \" : Chetnie ! Zobaczymy kto tu kogo bardziej przeleci ..! Ja ci powiem , ze czasami jak bylam w zlym ( bardzo zlym ! ) humorze to wyzywalam sie na facetach a nie na slodkich i uroczych kobietkach , bo one sa do czegos innego..

Smerfetko, przeciez wiesz ze Miodzio jest z okolic Lodzi ( wszyscy o tym widza !) . Dla ciebie to troche daleko ...no ale przeciez moznaby wybrac sie tam na wycieczke krajoznawcza w jakis week-end..

..to bylo troche w sferze fantazmu.. ale kto wie ? Moja kobietka jest urocza ale bardzo trudna - kto wie czy mnie w koncu nie zostawi.. ,bo caly czas sie boi ze to ja ja zostawie!! Z palca sobie wyssala te obawy ! ( takie sa meandry psychiki niektorych kobiet doswiadczonych przez zycie..niestety )