Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon tv

po jakim czasie chlopak wam powiedzial ze was kocha?

Polecane posty

Gość ona-zagubiona nieco
po 2 mies

Gość lemon tv
:) ja wciaz czekam...

Gość nie ujawnie czarnego nika
zbyt szybko i bylo to klamstwo

Gość lemon tv
2 miesiace:P

Gość ja usłyszałam po 3 miesiącach
i dziś mogę powiedzieć, że nie był On odpowiedzialny za słowo ... zdawało mu się ... bywa

Gość Echechech
A ja jestem z nim juz prawie 1,5 roku i nie uslyszalam do tej pory:/ I pewnie nie uslysze

Gość edu2220
a ja uslyszalam od swojego obeznego meza, ze mnie kocha po 1 dniu wlasciwego 'bycia para'... tyle ze wczesniej znalismy sie 6 lat.. to byla w ogole przedziwna sytuacja.. zaskoczyl mnie kompletnie.. ale bylo to takie naturalne, ze nie mogl sie powstrzymac.. (jedlismy wtedy obiad w restauracji, zeby nie bylo niedomowien:P )ja, gdybym miala wiecej odwagi, tez bym mu wtedy powiedziala, zamiast niemal zakrztusiac sie stekiem.. :) pobralismy sie 2 lata pozniej. jestesmy malzenstem od niemal 2 lat i nadal codziennie, ba, kilka razy dziennie slysze od niego, ze mnie kocha. i nie sa to puste, wymuszone slowa.. chyba mam po prostu szczescie, ze trafilam na takiego faceta. kocham go niemilosiernie:)

po miesiacu :) a ja juz po 2 tygodniach bylam pewna ze kocham :D:D:D:D:D i jestesmy niebotycznie szczesliwi :D i nie jestesmy gowniarzami, zeby nie bylo:D

Gość reese
mi chlopak powiedzial ze mnie kocha juz po 3 tygodniach i jestesmy juz ze soba 2 lata i miesiac:)