Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulkkaa1987

NADŻERKA A ANTYKONCEPCJA ??? POMOCY !!

Polecane posty

Gość asiulkkaa1987

WITAM DIZEWCZYNY ... mam dosc istotny dla mnie problem... tydzien temu mialam zamrazana nadzerke lekarz powiedzial ze od tego czasu przez kolejne 4 mieisace nie moge uzywac srodkow natykoncepcyjnych (plastry,tabletki)... prosze napiszcie czy wy tez tak mialyscie... z gory dzieki i pozdrawiam

Gość Mariel
Pierwsze słyszę o czymś takim. Nie ma żadnego powodu do tego żeby po wymrażaniu zaprzestać antykoncepcji hormonalnej. Kilka dni temu też miałam zabieg kriokonizacji, przy okazji dostałam od ginekologa kolejną receptę na Diane 35. Przez 4 tygodnie nie można współżyć, może o to chodziło...?

Gość byekf
sbkfeefnboluieiobuhueou

Gość madziulllaaseekk
ja radzilabym Ci skonsultowac sie z innym lekarzem !!!

Gość moze macie wzdecia
ja przez 4 dni nie moglam wspolzyc, a nadzerke mam usuwana kwasami, wieloetapowo, a antykoncepcje hormonalna stosowalam i nadal stosuje

Gość kornelcciiiaa
ja mialam tez zamrazanie lekarz zabronil mi tylko wspolzycia przez miesiac a ktory mialas wynik cytologii bo wydaje mi sie ze to moze tez od tego zalaez ja mialam I

Gość marysssieienkaka
ja mialam zakaz uzywania tabletek przez 2 miesiace

Miałam również taki zabieg ale nikt nie mówił mi żeby nie stosować antykoncepcji. Raczej po takim zabiegu- chyba 4 tygodnie, trzeba poczekać z seksem aż wszystko się zagoi

Gość martusssiiaaa
u mnie tez byla wymrazana nadzerka,ale moja lekarka pwoiedziala ze tabletki nie maja wplywu na to jak bedzie sie ona goic

Gość jolanta83
A moj ginekolog wrecz kazał mi zarzywac bez przerwy na okres tabsy, tzn mialam zabieg gdy mialam 19 tabletke i nie robiłam przerwy, od razu wziełam kolejne opakowanie. Bez sexu 4 tyg.... ale chyba znie wytrzymamy az tyle..

Gość gnuf
Witam. Właśnie dziś miałam kriokonizację. Czuję się dobrze. Pani dr. zapisała mi kolejne recepty na tabletki,zakazała współżyć przez 4 tyg. Pozdrawiam