Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość christmas eve

Dermatolog lub Kosmetyczka LUBLIN - trądzik, ślady, oczyszczanie, peelingi

Polecane posty

Gość christmas eve

Witam! Poszukuję dermatologa bądź kosmetyczki, którzy znają się na buzi trądzikowej, wykonają jakieś zabiegi (które przy okazji nie zniszczą mi twarzy..) i zalecą dalszą pielęgnację. Miałam bardzo duży problem z trądzikiem, teraz już jest uspokojony, ale za to mam pełno przebarwień i małych blizenek wklęsłych, myślę także że potrzebuję oczyszczania, bo widzę zaskórniki. Jest dużo metod, różnych peelingów itd, ale ja wolę z kimś zaufanym się najpierw skonsultować niż próbować na mojej buzi, która i tak już przeżyła za dużo :( Dobrym specjalistą jest pani Lillianna Szlendak-Leszczuk, ale w tym momencie zapisy ma na marzec...... Co mnie po prostu przytłoczyło - ja chciałabym coś znaleźć wcześniej! Polećcie kogoś proszę, podajcie namiary, jeśli znacie to także ceny.. Pozdrawiam!

Gość Kosmetyczka 26
Czesc, jestem kosmetyczka, co prawda nie z Lublina i niestety nie moge ci podac dobrych namiarow w tym akurat miescie, ale za to znam sie na tym problemie co masz, bo sama wykonuje zabiegi ktore swietnie wyprowadzaja skory tradzikowe na prosta. Wiec jesli cie interesuje to moge ci opisac na tym forum pare dobrych zabiegow zluszczajacych, podac mniej wiecej ceny jakie sa , czym sie roznia itp. jak jestes jeszcze na tym forum i masz ochote sie dowiedziec co nieco do daj cynk to ci opisze. Pozdrawiam.

Gość christmas eve
Oczywiścię poproszę o wszelkie informacje od Ciebie będę wdzięczna :) Pozdrawiam

Gość christmas eve
do góry :)