Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiiitkaa

czy miniówka i długie buty to dobre zestawienie na dyskoteke? panowie?????

Polecane posty

Gość aniiiitkaa

chodzi mi o to męzczyźni myślą o tej dziewczynie pozytywnie w czy ze to "kurwa" czy cos w tym stylu....???

Gość miły pan
przeciez na dyskotece myslec o pannie kurwa to myslenie jak najbardziej pozytywne. przeciez o to wam chodzi

Gość kamil001
niezbyt:/ lepiej zaloz jeansy

Gość kamil001
poza tym kazdy facet na dyskotece mysli o tym jak tylko przeleciec panne, wiec co za roznica co zalozysz, myslisz ze zwracamy uwage na stroj?

Gość aniiiitkaa
do miły pan---> wcale nie o to nam chodzi, np mi o to zeby ładnie wygladac...

Gość miły pan
jasne bo kozaki i mini to niby ładne? to jest wyzywające i krzyczy: wyruchaj mnie. ale my chetnie z tej propozycji korzystamy :)

Gość aniiiitkaa
to znaczy ze tak działa na was zestawienie miniówka + długie buty?? a mini i krótkie buty to juz inaczej? a moze wogóle nie podobaja wam sie dziewczyny w spódnicach??

dlaczego zaraz ma to oznaczać wyr...aj mnie? Ja na codzień nosze wysokie kozaczki i ładne spódniczki,jestem stosownie ubrana,wcale nie wyzywająco i nic to nie oznacza. Tylko ze jak kobieta już sie ładnie czy chociaż troszle wyzywająco ubierze to już ludzie sobie myślą ,albo to wielka pani albo ku..

faceci tylko tak mówią,a nie zwrócą uwagi na dziewczyne która bedzie w rozciagniętym dresie i nie bedzie atrakcyjna.

Gość miły pan
nie wiem co ludzie mysla nie pisze tu o ubraniach codziennych tylko o MINI i kozakach na dyskotece. widzisz roznice? ?:P

Pewnie \'mily pan\' to jakas zazdrosna dziewoja ktora ma tak krzywe nogi ze o mini moze tylko pomarzyc! :P

a jeśli to miniówka nie bedzie zbyt krótka? wydaje mi sie ze ok no i oczywiście zależy też jakie bedą te kozaczki,bo jeśli białe albo różowe to rzeczywiście zostaw je w domu;)

Gość aniiiitkaa
no ale własnie, przeciez na codzien dziewczyny ubieraja sie w nini i kozaki i nikt nic nie ma przeciwko a na dyskotece to juz kurwa?? przeciez to jest takie miejsce gdzie mozna sobie chyba pozwolic na bardziej odważny strój

Gość miły pan
ooo przyszła jedna z kafeteryjnych psychoanalityczek. nie trafiłaś

Gość miły pan
sluchaj, ubiezr sie jak chcesz. mowie ci tylko ze w takim stroju na dyskotece to nie licz na wartosciowego kawalera i kandydata na przyszlego meza :)

zawsze mówie ,ze jeśli czowiek młody to niech wykorzystuje młodość,w dodatku jak dziewczyna ma zgrabne nogi...moze ma je zasłaniać spodniami...:) a miniówke założy jak bedzie miała 80 lat,wtedy bedzie pasować:)

Gość aniiiitkaa
bron boże nie miałam na myzli rózowych czy białych kozaków! mowa o czarnych;]

to super zestawienie.w jeansach mozesz chodzic na codzien.na dyskoteke zakladaj to na co masz ochote.jestes mloda korzystaj z tego.bedziesz babcia,wtedy o miniowkach zapomnij;)

czy każda miniówka musi oznaczać kurwe??? zastanów sie,to Ty chyba już takie zdiewczyny przekreślasz. A jeśli chcesz założyć mini,to uwazaj aby nie była przesadnie krótka i nie ubieraj do tego jakiejś powycinanej bluzki,tylko troch skromniejszą,zeby sie troche stonowała z tą miniówą.

Gość aniiiitkaa
a czy inni panowie cos mysla na ten temat?? chetnie posłucham inych opinii... moze miły pan nalezy do tych nielicznych

Gość miły pan
zapewne nie tam gdzie ty zakoncze konwersacje z toba, nie przywyklem do obrazania (badzco badz) kobiet :O

a latem to najlepiej ubierać też spodnie i to jeszcze szerokie aby nie podkreślały kształtów;)

wydaje mi się ze te czasy juz minęły, kiedy sie wkładało miniówki. można ubrać sie sexi i schludnie, nie odkrywajac nóg, i nie zakładajac kozaczków-\'a\'la fuck me\'

powiem tak: jeśli miniówka ledwo sięga posladków to rzezcywiście jest to okropne,ale jeśli dziewczyna po prostu załozy spódniczke przed kolana i kozaczki czy to coś złego....

Gość miły pan
i o to chodzi ceppelinka, pozdro zaraz cie tu zjada, ze chodzisz w worku po ziemniakach :) lubumy kobiety ubrane ze smakiem a nie z dupa na wierzchu :)

Gość miły pan
rany wy macie problemy z czytaniem? :D ona na poczatku i w temacie napisala: miniowka, nie spodniczka do kolan :D :D :D

Chcialabym tylko zauwazyc ze sa rozne rodzaje kozaczkow i nie kazde sugeruja chec odbycia kopulacji z kazdym napotkanym milym panem... Jak ktos ubiera sie w ordynarne biale albo blyszczace kozaki to oczywiste jest ze kojarzy sie to jednoznacznie i wyglada oblesnie :/ Ale mozna zalozyc ladne kozaki i spodniczke do pol-uda (tez sie jako mini klasyfikuje) i wyglada to calkiem fajnie, zwlaszcza jak nogi zgrabne :) Wiec napisz cos blizej o tych kozaczkach co je zamierzalas wlozyc :)))

witam wszystkich, pozwólcie, że się wtrącę w dyskusję :) sama jestem kobietą, lubię chodzić na dyskoteki, chpciaż jestem na nich bardzo, bardzo rzadko. Szczerze powiedziawszy, nie mam nic przeciwko temu, aby młode dziewczyny ubierały się sexi, ale mini i kozaki zawsze kojarzyły mi się z wsią :O już wolę sexi bluzeczkę, jeansy i obcasy :)