Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z głową na karku

Jak co roku znowu hmanistyczne studia będą oblegane...

Polecane posty

Chodz ludzie po takich studiach stanowią trzon bezrobotnych, za to politechniki bedą się prosić by ktoś do nich przyszedł. Potem po pięciu latach płacz dlaczego nie moge znaleść pracy i jakie państwo jest beznadziejne bo nie ma pracy dla 5 mlm humanistów.....Jeszcze macie dużo czasu przyszli studenci... Chcecie wegetować to studia humanistyczne dla was. Pamiętajcie będziecie się męczyć 5 lat a korzystacie całe życie...

A co to za gadka????? W czasach dzisiajszych nawet po najlepszych studiach jest problem ze znalezieniem pracy. Nie liczy się jakie masz skończone studia liczy się jakie masz doświadczenie!!!! A papierek z tytułem mgr służy tylko do tego żeby dostać więcej cashu. Kierunek studiów nie ma tu nic do rzeczy.

Ponad 80 % studentów bezrobotnych to ludzie po studiach humanistycznych !!! Przypadek ??? Pisze to tylko po to aby uzmysłowić, że lepiej nie studiować gównianego kierunku i potem płakać, bo to 5 lat w plecy. Już lepiej iść na jakieś kursy itp !!!! Ludzie humanistów już jest za dużo !!!!

Gość bzdury
humanista a humanista, ekonomista a ekonomista inżynier a imżynier nie ważny jest papier ale UMIEJĘTNOŚCI, lepiej być dobrym humanistą niż nędznym inżynierem,prawda?

Gość beezdura
u nas polibuda jest zawsze oblegana. większość znajomych po tych studiach jest bezrobotnych. a ja, filolog, pracuję w firmie budowlanej. bycie bezrobotnym, to nie kwestia wykształcenia, ale raczej braku zaradności.

Popieram autora! Aż mi się słabo robi jak widzę miliony ludzi idących na pedagogikę..mam takie wrażenie,że oni nie wiedzą, że po tym kierunku nie idzie się do pracy w gimnazjum czy liceum. A przynajmniej nie w charakterze nauczyciela jakiegoś przedmiotu..

beezdura- ok Ty pracujesz w firmie budowlanej, ale nie powiesz mi chyba,że ta firma składa się z samych filologów ;-) ....Tobie się udało,ale nie każdy tak trafia.

Popatrzcie w działe praca, cv itp. Tam jest pełno tematów ludzi sfrustrowanych ktorzy pokonczyli politologie, pedagogike, europeistyke itp Uczcie się na cudzych błędach! Do zmywania w Anglii nie potrzeba mgr politologii, a tak większość studentów humanistycznych kończy!!!

Kropla..... Ja jetem akurat na pedagogice i tak się składa że wiem co robić po tych studiach. A to że zła orientacja w prawie oświatowym powoduje to że ludziom kojarzy się pedagogika z pracą w szkole. Po każdym kierunku można znaleśc pracę wystarczy wykazać się odrobiną kreatywności i pomysłowości.

Gość bzdury
ale dlaczego sie nie idzie do pracy do szkoły? bo mamy taki kraj,że lepiej płakać nad rozlanym mlekiem, jak ktoś nie powiesi, pobije kogos to wtedy dopiero jest płacz, gdzie byli nauczyciele, pedagodzy, a ich po prostu tam nie ma a jesli są to są papierami obłożeni, a nie pracą z młodzieżą

Gość cwaniaczek z głową na karku
moi kumple z polibudy rozwożą pizze.

Gość koobi
jestem po st. hum., pracuje od zakonczenia studiów. Mialam isc na polibudę jako typowy humanistyczny mózg z nie-scisłowymi zainteresowaniami? I jaki byłby ze mnie fachowiec, gdybym nawet jakos przebrnęła przez takową uczelnię? O tym, Autorze odkrywczy, chyba nie pomyslałes. O ile w ogóle.

ja wszedłem na POWERLIFTING.PL i zrozumia łem że nie mam racji bo tam zobaczyłem jak karol z warszawy wyciska 290 kilo i waży 100 no i soorrryy za te scieme że po pedagogice nie ma roboty mama mi dała cyca do possania i już takich głupot nie będę pisał

milka schmitt- cieszę się, że TY wiesz co będziesz robić, że masz jakiś pomysł... mieszkam z osobą,która studiuje pedagogikę i klnie na ten kierunek, dlatego też rozpoczęła inny. Pedagogika jest wszędzie- na uniwersytetach, w wyższych szkołach cogokolwiek, na wszystkich prywatnych \"niby uczeniach\"- ZA DUŻO JEJ !!!

Franzolicie głupoty. W czasach gdy bezrobocie jest takie wysokie żaden kierunek nie daje 100% pewności pracy. Ani humanistyczny ani ścisły.

J E Z U J A N M A Z O C H NIE ŻYJE JA GO KOCHAŁAM ALE TERAZ NIE WIEM CO MAM ROBIĆ KOCHAM PANIA ZE STRONY INTERNETOWEJ TAYLOR SEX W GOOGLE TRZEBA WPISAĆ JAK MAM ZROBIĆ ŻEBY TA KOBIETA BYŁA MOJA PROSZĘ OCEŃCIE TO

bzdury- należy studiować jakiś konkretny kierunek,np.geografię i zrobić kurs pedagogiczny-wtedy możesz tej geografii uczyć- a nie na odwrót...bo nie ma kursów historii, biologii, chemii..

Gość cwaniaczek z głową na karku
nasze państwo nam to zafundowało : zupełnie tego nie kontroluje: prywatne uczelnie rosna jak grzyby po deszczu.

Gość politechnik
A ja studiuje na Polibudzie dwa kierunki i ciężko jest strasznie, ale wiem, że potem będę mógł wyciągac miesięcznie 10x tyle co jakiś tam humanista przez wielkie HU... :) Uwiwerek z tego co widzę to 4 lata zabawy w porównaniu z polibudą...

dlaczego moja dziewczyna nie chce połknąć mi penisa

Kropla..... Pedagogika to tylko kierunek. Decyduje specjalność. Co z tego że najbardziej intratnym zawodem jest prawnik czy lekarz. Nie każdy ma znajomości żeby zrobić aplikację i nie każdy nadaje sie na lekarza. Tak jak nie kadży nadaje się na studia ścisłe czy humanistyczne.

Gość politechnik
politechnik ty nie wyciskasz nawet 200 kilo więc idż ssać cyca matki

Gość bzdury
pracuję w gimnazjum, pedagogiem w szkole jest BYŁY POLICJANT, nie ma pojęcia o młodzieży, o ich światopogladzie, bezdenny głupol wstawiony na te pół etatu. a wykształcenie ludzie muszą jechać do Anglii...

Gość politechnik
JESTEM CHĘTNY POSSE KARZDEMU CZŁONKA ZA10 ZŁ

Gość beezdura
nie. nie z samych filologów. są jeszcze np. biolożka, psycholog i prawnik.:) ludzie o różnym wykształceniu. oczywiście, że najwięcej osób o wykształceniu kierunkowym. ale przecież nie o to chodzi w moim poprzednim poście. ten, kto jest życiową niedojdą będzie miał problemy ze znalezieniem pracy nawet po ukończeniu najlepszej politechniki. ps u nas i tak najlepiej zarabiają kierowcy ciężarówek i operatorzy sprzętu ciężkiego, więc skoro patrzycie na zdobywanie wiedzy jedynie jako na drogę do zarabiania pieniędzy, to wystarczy zrobić odpowiedni kurs...

Gość politechnik
nie wyciskam i mam to gdzies. cale dnie spędzam na uczleni i tyle.

Gość politechnik
WŁAŚNIE KLIKAM Z UCZELNI CHUMANISTYCZNEJ PISZE Z BŁĘDAMI JESTEM DOWNEM I WAS WSZYSTKICH MAM W DUPIE BO NIE WYCISKACIE NAWET200 KILO

Gość politechnik
POLITECHNIK WYPIERDALAJ CIOTO Z KAFETERII BO TWOJA MATKA TERAZ ROBI LODA IDZ ZADBAJ O TĘ KURWĘ ŻEBY JAKĄS KASE ZAROBIŁA

Gość politechnik
Jak patrzysz ile kto wyciska to powodzenia w zyciu

Gość politechnik
WON Z KAFETERII DO POWERLIFTING.PL