Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaŁaRuDa

Faceci przesadnie dbający o wygląd!!!

Polecane posty

Gość MaŁaRuDa

Co myślicie o facetach którzy przesadnie dbają o wygląd? Nie moge patrzec na tych nastolatków z grzyweczka na boku i w obcisłych ciuszkach. Czy sa jeszcze normalni meżczyzni??? :)

To znaczy cuchnacy potem, z zalobnym konturem paznokci , ubrani w ciuchy z wyraznie wypisanym wczorajszym jadlospisem? :O

Gość MaŁaRuDa
:):):) dobre. Ale nie chodzi mi o zaniedbanych facetów. tylko z nastolatków robią sie normalnie pedałki ( nie obrażając nikogo). niektórzy przesadnie dbaja o swoją urodę co widać z daleka

zgadzam sie, smieszni są. najlepsi są tacy z wygolonymi brwiami, zafarbowanymi na blond włoskami(albo pasemka) postawionymi na zel,prosto z solarium z mordą ciemniejszą od włosów i z krowim łancuchem na szyi...och tak...niezle sie mozna usmiać:D

Gość MaŁaRuDa
:):):) no właśnie o to mi chodzi. ale sie uśmiałam

Gość genetyka nie kłamie
dlaczego jest taki wysyp takich kolesi ? bo wy hiporytki patrzycie na takich jak na obrazki !!! Ząbki perłowo białe, skóra o apetycznym kolorycie, śliczny zapach jak się przytulisz, fajne męskie ciało, które daje bezpieczeństwo! Na takich zazwyczaj plują takie co poprostu nie mają u nich szans!

Gość MaŁaRuDa
do genetyka nie kłamie: o nie zgadzam sie z tobą, jakby mi sie podobali tacy faceci to bym to napisała. mam sie do kogo prztulic, ale całe szczęście mój maż jest zadbany czyli czysty , pachnacy, a nie wystrojony jak lala.

Gość dbajacy tak przesadnie nie
jest przeciez z\roznica miedzy czystym, zadbanym, eleganckim facetem, a takim co nie wychodzi z solarium, fryzjera damskiego itd

Gość MaŁaRuDa
no właśnie i o to mi chodzi.

Gość zadbana
ja nie mam nic przeciwko jak faceci o siebie dbaja. Pod warunkiem ze nie upodabniaja sie za bardzo do kobiet:) niektórzy przesadzaja, ale ci co maja pojecie o "dbaniu o siebie" i robia to wlasciwie wygladaja niezle;))

Gość MaŁaRuDa
dlatego użyłam słowa PRZESADNIE dbający o wygląd. bo wiadomo że elegancki i zadbany mężczyzna od razu przyciąga wzrok i aż miło na takiego popatrzec. ale co chłopcy robią teraz z siebie w wieku 17-18 lat to jest już przesada.

w Polsce nie jest jeszcze zle. takich nastolatkow nie ma zbyt wielu, wiekszosc na ulicy wyglada normalnie. w Anglii nastolatki - chlopcy to wizualna tragedia. 95% z nich ma wlosy prosto od fryzjera - jakies skosne grzyweczki \"romantycznie\" opadajace na oczy, przydlugie \"pazurki\", ktore wlaza na czolo i policzki, w ogole maja tam jakas manie na punkcie tego, zeby wlosy wlazily im na twarz. jak w Krakowie widze grupke takich chlopczykow - laleczek, to nie musze ich nawet slyszec, zeby wiedziec, ze gadaja po angielsku :O