Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżekiczan

CZy jest tutaj ktoś, komu BARDZO, ale to bardzo podobają się perfumy Ralph???

Polecane posty

Gość dżekiczan

Bo mojej dziewczynie się bardzo podobają. Tak myślę:) Używa ich juz ok. 5 lat! A ja chciałem jej kupic jakieś ładne perfumy na Walentynki, ale nie wiem, jakie... Jeżeli kupię te, co zawsze, to będzie marny prezent... Poza tym już mi się trochę te znudziły;) Myślę, ze jej też, bo ostatnio podobały jej się jakieś Miss Cherrie czy cos takiego... A ja nawet nie wiem, co mam powąchać, żeby wybrac coś łądnego, co mogłoby jej odpowiadać. Bo tych zapachów są tysiące!:O Jak mozecie, to pomóżcie!:)

Gość dżekiczan
no widzę, ze nikogo takiego nie ma:) Pewnie to są dośc oryginalne perfumy i własnie o równie oryginalny zapach zamiast nich mi chodzi")

Moim zdaniem Ralph,Ralpha Laurena(błękitne),są perfumami świeżymi.Ja też ich używam na zmianę z L\'eau par Kenzo.Oba zapachy są dla mnie podobne a jednoczenie inne.Powąchaj Kenzo.

Gość dżekiczan
sprawdziłem, które jeszcze podobają się mojej dziewczynie:) Ma próbki Miss Dior Cherie Christiana Diora w łazience:P i wiem, że się jej tez podobają,a le sama nie wie, czy wystarczająco..:O No czyli jest marudna:) Ralph tez juz się jej troszkę znudził. To sprawdze to Kenzo. Może to powinien być zapach świeży, ale tez nie do końca;)

uwielbiam i Ralph Niebieski, oraz Ralph Hot, są śliczne, moje ulubione:))))na pewno bym się ucieszyła gdybym je dostała:)zawsze mi ich mało:)

Gość dżekiczan
No właśnie... Ale moja dziewczyna używa ich tak długo, ze już chyba ma ochotę na zmianę. O jakich Lacoste myślisz??? Bo własnie wazne jest to, zeby te perfumy były takie... no i świeże i słodkawe, i mocne i delikatne, takie jak ten Ralph- on jest raczej taki... wibrujący, coś tam do siebie nie pasuje, ale jednak pasuje idelanie. A Baby Doll wiem, ze się jej nie podoba. Ralph hot też nie bardzo, jest trochę zbyt "ciasteczkowy?- tak mówi:) Własnie już kiedyś przy mnie szukała jakichś perfum i nic nie mogła fajnego znaleźć. Nie podobają jej się Escady i CK. I takie zwykłe, nieciekawe, niewyróżniające sie zapachy. Właśnie muszą być takie świdrujące i zdecydowane.