Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicOLa19

zotawi mnie gdy mu powiem??? przemoc!

Polecane posty

prosze pomozcie mi....czy mój mężczyzna zostawi mnie ,gdy mu powiem ze mój brat mnie bije????:( nie wiem z kim mam o tym porozmawiac...tak bardzo brakuje mi wsparcia:( boje sie o tym mu powiedziec..jesli mnie zostawi ,juz calkiem runie moje zycie:(:( doradzcie mi coś błagam Was.....

Gość chyba bylby ostatnim
gnojem, gdyby Cie zostawil. A czemu brat podnosi na Ciebie reke? Co to ma znaczyc, jak on tak moze? Mowilas rodzicom? Powiedz rodzicom, niech zainterweniuja. Ile ten brat ma lat?

bije mnie juz nie pamietam od kiedy.....za byle co:( nawet za to ze nie wynioslam szklanki...Moi rodzice nie przejmują sie tym.....nie wierzą mi.Gdy ja próbuje cos z tym zrobic ,moi rodzice zawsze wine zrzucają na mnie..a ja nic nie robie:(:( on jest ode mnie silniejszy....ma 20 lat. Boje sie caly czas sie boje ze mnie zostawi :(:( nie przezylabym tego:(:(

Gość jak jest porzadnym facetem
to nie tylko cie nie zostawi, ale skutecznie przemowi bratu do rozumu 😠

oby bylo tak jak mówicie..........ja teraz mysle o przeprowadzce....nie wiem jak on na to zareaguje.....bo w domu juz nie wytrzymam:(

jak jest porządnym facetem---> dałabym za to wszystko.... boje sie ,no strasznie:(:(