Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwątpiłam że się uda

powiedzcie czy mam szanse?

Polecane posty

Zaczynałam dietę i znowu spełzła na niczym :( Dlatego mam zamiar wziąć się za to ostro od jutra. Powiedzcie- ile schudnę do kwietnia- na diecie 1000kcal, 1 w tygodniu siłownia, 1 raz aqua aerobic, 2 razy bieganie po ok pół godziny. Ile jestem w stanie schudnąć? Uda się jakieś 15 kg czy raczej nie?

pomózcie, prosze. Nie wiem czy to coś da..ta dieta i ćwiczenia :(

Gość oliwcia---
hej ja sie chetnie z toba poodchudzam od jutra napewno schudniesz okolo 15kilo ja chce 10kilo to jak zaczynamy od jutra?:)a ile masz wzrostu i ile wazysz?

Gość marta marka
hej, jestem z wawy, zoliborz, lat prawie 20 szukam kupeli, ktora jest optymistka i ma ambicje by zrzucic troche kilogramów do wiosny. wymarzona kandydatka na partnerkę w odchudzania powinna być w odpowiednim do mojego wieku, lubiąca imprezować, spacerować, dbac o swoją urodę i traktowac to jako przyjemność a nie koszmar. a co najważniejsze powinna wazyć 80-90 kilo. laseczki, pomyslcie jak cudownie będzie się zaprzyjaźnić i razem walczyć o piekna sylwetkę. piszcie do mnie smiało. (*najlepiej na maila marta_wanisz@o2.pl)

Oliwcia--> fajnie, że w to wchodzisz. Ważę 74, chciałabym ok 59. wzrost 175 Zaczynamy od jutra? Moją dietkę i ćwiczenia już zapisałam. Narazie niestety tylko siłownia, ale po sesji (za 2 tygodnie) biorę się za aqua fintess raz w tygodniu i bieganie (jak śnieg stopnieje) a Ty? :)

Gość oliwcia---
a ja bede codziennie cwiczyc po 30minut waze 60kilo i mam 165cm a napisz chociaz twoj jadlospis na 1dzien

śniadanie- np serek wiejski (ok 200 kcal) z kromką wasy (ok 20 kcal) II sniadanie- trochę kisielu (bez cukru) obiad- kawałek indywa z warzywami, jakiś sok cy owoc potem jakieś jabłko kolacja- np. płatki Fitness z chudym mlekiem czy jogurtem natiralnym :)

Gość sdbfffffffghgh
nie, autorko, nie wierze, ze ci sie uda, znow spelznie na niczym. Masz slomiany zapal, zaczynasz diety cud i konczysz po 2 dniach... Nie bedziesz chodzic na basen, bo bedziesz sie wstydzila rozebrac, nie , nie wierze, ze ci sie uda. No chyba, ze zmienisz calkowicie podejscie, ale na cale zycie, a nie na kilka dni czy nawet tygodni

chciałabym Ci udowodnić, ze jednak się uda. A moze nie tyle Tobie co sobie..

Gość barbapapadoom
bede trzymac za Ciebei kciuki! Pokaz, ze potrafisz, tylko nie zalamuj sie, jesli np, ktoregos dnia rzucisz sie na czekolade. Trudno, pocwiczysz wiecej i nie rezygnuj!!! Powodzenia!