Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealny facecik

prostactwo w marketach

Polecane posty

Gość idealny facecik

Wczoraj zupełnie przypadkowo byłem na chwile w realu (musiałem coś podać kumplowi) . To co się tam dzieje i kto tam chodzi przechodzi ludzkie pojęcie. Same PROSTACTWO , typowe polaczki dla których jedyną rozrywką jest robienie zakupów przecenionych produktów dla biedaków . To kafelkowe pobojowisko niczym się nie różni od jakiejś pobocznej ulicy którą zamieszkują prymitywy bez szkoły. Marketowców można podzielić na następujące grupy: 1) biedota , nic nie mam do tych ludzi , ciężko pracują cały tydzień i tylko w weekend mają czas przyjść kupić coś taniej 2)klasa "średnia" marketowców - to ludzie przy 40 roku życia , typowi pseudowcy ; zakładają swoje najlepsze ciuchu które przeważnie stanowią ich 1 strój wyjściowy i panoszą się po regałach z produktami wypatrując różnic cenowych do kilku groszy 3)młodzi "panowie" wiek 24-32 około ze swoimi brzydkimi jak dupa tatara dziewczynami bądż już żonami. Założy taki jakąś ścioraną skórę na to wychudzone ciało że zwisa na nim jak na wieszaku (którą kupił od kolegi), buty z CCC z promocji pseudo "eleganckie" pantofle i czarne spodnie marki "relay" z bazaru za 60zł . I wozi się taki pajac zgrywając kogoś z klasą . Własnie ta 3 grupa najbardziej mnie wkurza . Przyjdzie taki lamus i próbuje zwrócić na siebie uwagę , przeważnie exponując swoją brzydką dziewczynę w czarnych leginsowatych spodniach które doskonale odzwierciedlają jej grube dupsko że aż się rzygać chce . Pewnie 8/10 ma nieogolonego jeża a jak ma to ochydnie nieopalonego zaczerwionego po goleniu jakiego bym w życiu nie dotknął Problem tej grupy polaków którą ja nazywam "polaczki" polega na tym że " im mniej ma tym wyżej dupą sra " Ale spokojnie tak...tak... jemu się tylko WYDAJE że "sra" a w rzeczywistości życie już przegrywa bez możliwości odwrotu . Uwielbiam patrzeć na takich przegrańców co po 2 latach bycia z taką raszplą mają już bachora a żona roztyta siedzi dupą w domu i karmi go spasionym cycem z obrośniętym jeżem. Odnośnie mnie to ja jak już mam jechać na jakieś zakupy wybieram bardziej poboczne markety i robię to w dni powszednie żeby nie mieszać się z tym marginesem. Nie...Nie... ja nie muszę wstawać codziennie o 5 rano jak ten ci PRZEGRANI PROLETARIUSZE

Gość robisz zakupy w marketach
przeciez sam napisales ze to dla POSPOLSTWA .... no chyba ze w Twojej dziurze nie ma delikatesow .... ;)

Gość a opowiedz nam
jaki ty jesteś

Gość Oto wzorzec
kafeteryjnego idioty.

A Ty do której z tych grup należysz?? Bo widzę, że musisz często przebywać w supermarketach, skoro zdążyłeś zrobić taki przegląd... I najwidoczniej nie masz co robić w życiu, że bierzesz sie za ocenianie ludzi w marketach. A nie przyszło Ci do głowy, że oni mogą te kobiety kochać i w przeciwieństwie do Ciebie mieć coś w głowach?? Może poprostu dla nich rozum to większa wartość niż ciuchy i spodnie za 60 zł... I poza tym do choinki jasne, skąd Ty możesz wiedzieć, czy te kobiety mają jeża, bobra czy może łysinę... Zaglądałeś im pod kiecki, czy co?? Człowieku, powiem Ci, że takiego samego jeża czy bobra, zaczerwienionego i nieopalonego możesz zastać u kobiet z pozoru wyglądających na zadbane, wyglancowane i odpicowane... Więc się tak nie mądruj... Poza tym, co się tak czepiasz do ludzi, którzy kupują w marketach... Może poprostu nie stać ich na rzeczy z normalnych sklepów. Każdy oszczędza jak może i kupuje to, na co go stać... Moi rodzice często kupują w marketach i jakoś nie wstydzę się tego, nie wstydzę się moich rodziców i oni nie wstydzą się tego, że kupują w markecie... I powem Ci tylko tyle, że huj Ci do tego, jak kto się ubiera i czy nosi buty z CCC za 60 złotych czy od vercaczego za 1600... A Ty niby co jesteś za ekspert, że potrafisz oszacować, ile ktoś dał za buty czy dżinsy?? Naprawdę musisz sam należeć do klasy \"młodych panów\" i pewnie w markecie spędzasz pół swojego życia i sam nosisz ciuchy, które opisałeś, skoro potrafisz oszacować ich cenę i pochodzenie... I swoją postawą udowadniasz, ze sam najwidoczniej nie skończyłeś żadnej szkoły, albo rodzice nie potrafili Cię wychować, bo jesteś zwyczajnym gburem ignorantem i patałachem.

Gość prosta kobieta z marketu
ja sie podpisuje rekami i nogami pod tym co napisala porcelanowa :)

Gość Ty jesteś po prostu
zwykly śmieć

Gość To chyba żarty
gdzie się podział ten agresywny pętak, autor? :o

Gość zarzucił wam temat
a teraz czyta i sie śmieje :p

Gość Kochany Urwisku
zznam faceta, który jest mężem mojej koleżanki I się wygadała: że dla facetów golizna nie jest ekscytująca;) No własnie:)

Gość zycie nie jest proste
Co ja pajac. Skad ty bucu tak dobrze wiesz ile kosztuje te ciuchy:)hihi Lecz komplesy dzieciaku.

Gość jdsihssvss
zgadzam sie z autorem !! nienawidze patrzec na tych panoszacych sie wiesniakow w marketach! nawet po mleko tam nie chodze! omijam szerokim lukiem! ale takich pustakow mozna spotkac wszedzie niestety nawet na tym forum ;/

Gość elo bo
czy ten real jest w mieście na O?

Gość pozadny czlowiek
Terz sie zgadzam z aotorem. Kopuje tylko w lompeksach i nie hodze do sopermarketuw bo tam sa sami wiesiniacy.

Gość Nie palę od 11 miesięcy
do szkoły dzieciaku,analfabetyzm się szerzy!

Gość hi hi hi D