Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

droga

patryjotyzm

Polecane posty

dlacezgo polacy sa tak beznadziejni i wyjezdzaja charowac do innych krajow!!!!!!

ortografia moja droga, ortografia a tak poza tym... to chyba ich decyzja.. a ty ich od razu grupujesz w obozie beznadziejnych ludzi...... a fe, wstydz sie :o

Gość adf
Patriotyzm powinien wyrażać się między innym w dbałości o polszczyznę.

za bład sie wstydze . trzeba ich grupowiec . muzsa wiedziec gdzie ich miejsce

kazdy przypadek jest indywidualny. barbarzynstem jest generalizowac....

Gość droga.
jem kupe

Gość zielona wiśnia
Zapewne masz sie z czego utrzymac, prawda? Rodzice daja pieniązki,bo w to,że sama sie utrzymujesz i rozumiesz, jak ciężkie jest życie nidgy nie uwierzę. A masz może trojkę dzieci na wychowaniu i nie masz im co do gara włożyć, bo pracy nie ma i nie będzie? Lepiej wyjechać , zarobić i utrzymac rodzxinę, czy lepiej,żeby dzieci trafiły do Domu Dziecka, co nie możesz ich utrzymać i chodzą głodne???? Gdyby głupota umiała fruwać, latałabyś jak gołębica.

Gość zielona wiśnia
bo nie możesz ich utrzymać.... tak mialo być.Literówka.

droga: Zmienie obywatelstwo jak tylko bede tu w Anglii 5 lat (wczesniej sie nie da niestety). Pozdrowienia z wysp funtami plynacych :P

niestety zgadzam sie z wisnia..... ja mam zamiar pozwac nasz kraj, za to, ze przez dwa lata po ukonczeniu studiow nie bede w stanie sie utrzymac bez pomocy materialnej rodzicow i mojej drugiej polowki.... zeby zdobyc statut samodzielnego projektanta, nalezy odbyc 2letni staz w firmie projektowej i dostac sie do KIB.....(dobrze by bylo jakbym odbyla kolejne 2 lata stazu na budowie....) a na stazu w moim miescie....480 pln to max...... perspektywa fantastyczna, nie ma co..... ale jestem po pierwsze uparta po drugie ma mi kto pomoc i zostaje w tym syfie:)

niestety mieszkam bez rodzicow. pracuje i studiuje i nie sram pieniedzmi i nie bede sie ponizac zeby charowac za jakies nedzne pieniadze . a potem sie dziwicie ze nie ma pracy jak wszyscy wyjedzaja i leja na Polske

Z tego co wiem bezrobocie spada w Poslce wlasnie dlatego ze ludzie wyjezdzaja :D Wiec ciesz sie ze jada bo dzieki temu moze jakas prace jednak w Polsce dostaniesz :)

Gość zielona wiśnia
E tam, ją starzy będa utrzymywac. Hrabianka bogata z domu jest, w tyłek od życia nidgy nie dostała.....Potem nadziany mężuś, życ , nie umierać. ech.

moi rodzice nie zyja a ja jestem z domu dziecka . wiec sama doszlam do tego co mam

Gość zielona wiśnia
Kłamiesz i to wyjątkowo nieudolnie. Dodaj jeszcze ,że byłas molestowana w dzieciństwie, jesteś inwalidką, albo jestes chora na jakąś rzadką chorobę i takie inne bzdety. Akurat o Domu Dziecka to ja wiem wszystko. Podaj cwaniaro, w jakim byłaś! Nazwisko dyrektora, ew. wychowawcy. Opisz, jak usytuowany. W paru byłam, wiele znam z widzenia, znam ludzi. Czekam cwaniaro.

wiesz co , nie bede ci udowadniac , bo nie mam w tym celu a ty sobie mysl jak chcesz i nie jestem zadna cwara!!!!

Gość podilkos
kobiety wyjeżdają bo wolą oddawać się za kasę, a faceci bo myślą, że zarobią na fajną laskę.

Gość zielona wiśnia
Zdryfiłaś, gówniaro! Za "podpieranie" się domem dziecka dostałabyś ode mnie w twarz. Nie wiesz, co to jest, nie wiesz, czym jest samotność, walka o przetrwanie, bieda. Nikt, kto to zna z autopsji nie będzie pisał takich bzdur. Cieplutko ci w domciu? Dupcia podtarta? Jedzonko podane? Znikam. Masz szczęście,że to tylko wirtualny świat.