Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszaca prace

Zakonczenie pracy dyplomowej - CO NAPISAC ?

Polecane posty

Gość piszaca prace

co napisaliscie zakonczajac wasza prace dyplomowa. ostanii rozdzial obejmuje u mnie wlasne sukcesy naukowe itp ale nie wiem co napisac jako zakonczenie. jakies jedno albo dwa zdania. pomozcie.

Gość piszaca prace
up

mialam podobny problem...w zasadzie moje podsumowanie czesci merytorycznej..badan mogly byc zakonczeniem ale promotorka powiedziala ze zakonczenie musi byc i poradzila zebym napisala to samo co w podsumowaniu badan ale uzyla innych sformuowan..wyszlo tego na troche wiecej niz po strony i zaakceptowala

Gość piszaca prace
bo wiesz, jakos glupio mi zachwalac swoja prace ( wlasny projekt), bo juz raz napisalam,ze jestem ogolnie zadowolona z efektow. napisac to jeszcze raz?

robilas jakies badania? jak tak to napisz cos na ten temat, napisz czy zgadzasz sie z autorami na ktorych prace opieralas, przedstaw swoj punkt widzenia...choc badz ostrozna w tym...jesli konczysz socjologie to wiesz ze wartosciowanie nie wchodzi w gre!! ale mozesz jakos uogolnic to, ciezko mi powiedziec bo nie wiem z jakiej dziziny piszesz i jaki temat, mozesz tez napisac dlaczego jestes zadowolona z pracy i jeszcze raz dokladnie napisac jaki cel miala ta praca..czy ma to byc tylko wywod oparty na literaturze, czy moze dzieki twojej inicjatywie np wykorzystana w jakims celu..

Gość piszaca prace
wlasnie byla to inicjatywa i zrobienie programu prewencyjnego dla osrodka ksztalcacego mlodziez socjalnie poszkodowana. projekt robilam w kooperacji z poradnia dla narkomanow i dluznikow.

nooo to bardzo fajnie...to teraz na[pisz jakie masz spostrzezenia..jesli juz o tym pisalas to napisz to jeszcze raz ale innymi slowami, napisz jakie masz oczekiwania co do projektu...czyli np.ze chcialabys, albo masz nadzieje ze projekt bedzie wykorzystany przez odpowiednie wladze w celu .... i tu podaj cel, napisz ze staralas sie jak najwierniej przedstawic sytuacje problemowa ... no i mozesz napisac jeszcze raz ze ty osobiscie jestes zadowolona z efektu swojej pracy