Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

POZIOMKA88

Wyrwałam rzęsy zalotką-pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

Diewczyny błagam pomóżcie-co mam teraz zrobić??Jak sobię podkręcałam,to kumpela mie szturchnęła i pach-nie miałam rzęś.Co mogę zrobic zeby szybciej odrosły??

Gość ninimama
rany boskie pierwszy raz taki numer słysze ja smaruje olejkiem rycynowym i rosna nie wiem ja bym puki co sztuczne kupiła.a jak to nie pomoze to chyba bym do lekarza poszła ale jakiego? może dermatolog. nie zastroszcze wspułczuje ci ogromnie i bardzo ale nie martw sie odrosna a kiedyś sie z tego bedziesz smiac

przyklej sztuczne:) nic innego nie przychodzi mi do glowy :D

Gość dzieckooo
ninimama naucz sie pisac po polsku najpierw a potem radz poziomka musisz teraz czekac bo juz nic z tym nie zrobisz naszczescie rzesy odrastaja

matko dziewczyny,mi też chce się śmiać.Nigdy nie miałam sztucznych i troszkę się boje.A odrosną??

boję się troszke olejku rycynowego stosować.Co o tym sądzicie-pomoże mi? Matko-ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć,ale chce mi się śmiać i to nieziemsko!

Gość jak nie masz juz rzes to
co chcesz smarowac olejkiem?? oko?? buhhaa dobre sobie

Gość ninimama
Za błędy przepraszam dla tych co tego przeżyć nie mogą. Ja stosuje olejek i nic mi sie nie dzieje kup sobie małą buteleczką i sprubuje jak ci nic nie będzie to wez sobie np.szczoteczke ze starego tuszu umyj ją z niego i maczasz delikatnie w olejku żeby ni kapał mo,żna go podgrzac i czeszesz rzesy

Gość o matko wspolczuje
moze idz do kosmetyczki po rade. Jak to wyglada jak na jednej powiece masz a na drugiej nie?

strasznie!Wygląda tak,jakbym miała poparzone oko.Ale ta powieka nie jest całkiem \"goła\"-mam na niej 3 rzesy.JAk szłam dziś do kościoła to podkresliłam sobie oko czarnym cieniem i pomalowałam te 3 rzesy było lepiej,ale czułam się okropnie.Nie wiem zupełnie co dalej??Przeklęta zalotka.Miałam tak geste rzesy,tylko mi się nie podkrecaja i mam jak wielbłąd prosre.Od 2 lat stosuje już zalotkę a tu taka niespodzianka.Dziewczyny:(

Gość hi
nie no nieźle dziewczyno-udana jesteś

JAk szłam dziś do kościoła to podkresliłam sobie oko czarnym cieniem i pomalowałam te 3 rzesy było lepiej, hahahahah sorka,ale nie moge:) jedyna rada to : poczekaj , rzesy chyba odrastja wolno, takze...cierpliwosci:D

Gość zwariowana_wariatka
boze poziomka to nie jest smieszne ale no nie moge padam!!!! ja bym tej kolezance chyba zeby wybila ale o matko to nie jest smieszne ale sie powstrzymac nie moge

Gość Krfawy zabujca huehue
To wyrwij sobie te trzy rzesy i wydepiluj drugie oczko, przynajmniej będzie wygladało tak samo, 'naturalnie'. Rzęski kieeedyś odrosną...

Gość Olkaka
Mam 15 lat i też tak zrobiłam...Jeszcze mi nie odrosły i martwie sie