Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja_Pszczółka

Sperma-Proszę o fachową pomoc-Jak nie urazić faceta?

Polecane posty

Witam wszystkim.Mam problem.Mój partner lubi jak się nim zajmuje( seks oralny) i lubi jak Mu robie loda, niestety jego sperma jest gęsta i słona... po prostu niedobra, żeby nie powiedzieć obrzydliwa.Wcześniej jednak nie miałam z tym problemu, bo tylko raz skończył w buzi i wszystko było okej.Niestety ostatnio nie dałam rady nawet wziąć do buzi jego penisa, bo mnie cofało.I mimo dobrych chęci musiałam Mu odmówić.I to nie jest kwestia tego ze się brzydze albo coś tylko mój organizm się buntuje.Chciałabym żeby Mu było dobrze tylko jak mam to zrobić żeby mnie nie cofało, żeby sperma była lepsza???Prosze pomóżcie.A może z Nim porozmawiać, o tym jak mój organizm się zachowuje??Tylko jak to zrobić żeby Go nie urazić.PROSZĘ O POMOC!

Gość daj mu dziecko ananasa

Gość Słoneczko 1000
Dokładnie niech nie je na kolacje nic tylko ananasa ponoc jest niezły. Bo smak spermy zalezy od tego co facet je.

Gość anetaxxx
dokladnie sok z ananasow ci pomoze

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
niech przestanie palic:):) i jak przemowczynie tydzien ananasa na deser kazdy facet sie zgodzi jesc za taka nagrode:) a i wszelkie owoce ponoc tez ale to juz chyba od testow zalezy jakie:) my wyprobowalismy arbuzy tez dzilaly:)

Pszczółko - przed seksem miej w ustach cokolwiek z mentolem (umyj zęby pastą z tym składnikiem, żuj gumę o takim smaku, ssij cukierka mentolowego). Mentol odrobinę Cie znieczuli, i pozbędziesz się na czas oralu odruchu wymiotnego. Nawet łykanie nie będzie dla Ciebie żadnym kłopotem. ;)

Gość ciekawe to
wcześniej był temat "moja dziewczyna nie chce łykać" po jaką cholerę drugi podobny? jeszcze ci mało?

Do \"ciekawe to\" przepraszam, ale nie znalazłam tematu z podobnym problemem, bo jest ich tyle że nie sposób przeczytać wszystkie i być może przeoczyłam ten o którym mówisz. Rzucenie palenia nie wchodzi nawet w grę, próbowałam Go oduczyć palić ale nic nie działa:| A jeśli chodzi o jedzenie ananasów i owoców to mam Mu po prostu powiedzieć prosto z mostu, w czym problem?Nie chce żeby czuł sie urażony tym, że tak reaguje.Jak to delikatnie ująć w słowa? Dziękuje wszystkim za rady:)

Gość maju jstes
z łodzi??

powiedz mu: twoja sperma jest niedobra! albo konczysz jarac i wpieprasz te cholerne ananasy albo zapomnij o polyku, frajerze! powinien zrozumiec tak sformulowany przekaz. A tak w ogole, to gdyby facet mial taki problem tzn nie smakowalyby mu soki jego dziewczyny, to nigdy by sie tego nie przymuszal. Zaden.

do \"ciekawe to\" niby temat podobny, ale tam problem ma facet i wydaje mi się, że troszkę się to różni jednak.A odpowiedźi na moje pytanie też tam nie znalazłam...jest tam tylko krytyka tego faceta i jest to o połykaniu....a ja połykać nie mam zamiaru, chce Mu tylko zrobić dobrze, ale bez tego i On nie chce żeby połykała tylko wzięła do buzi penisa, a to różnica.Tylko ostatnio troszke tej wydzieliny wydobyło się przed wytryskiem i nawet nie mogłam nic zrobić, bo mnie cofnęło. Do \"mia wallance\" nie mam zamiaru tak do Niego mówić , bo Go kocham i On nie jest typem faceta, który nie szanuje kobiet i zwraca uwage tylko na swoje potrzeby, jest wręcz odwrotnie.Po prostu ja cche żeby jemu było dobrze.A z tym ostatnim masz racje, tylko, że ja chce, ale organizm się buntuje Nie, nie jestem z Łodźi

Gość na luzie i juz
ja tam powiedzialam swojemu, ze jego sperma jest niedobra ;) jednak nie mam problemu by miec jego penisa w ustach.. nawet z tego zartujemy - jak czasem jednak poczuje troche, to sie smiejemy z tego, a ja lece wyplukac usta ;)) i nikt do nikogo nie ma pretensji. najlpeiej powiedz mu jak jest - tak jak tutaj nam wszystkim piszesz, o!

Gość Devilllll
hi Maju - zmien faceta na slodszego hihi, apropos - to rzeczywiscie ja...... sorry, ze wszedzie jestem

Gość jan bak
zamow mu dziwke z burdelu do laski napewno sie nie obrazi:-)

Gość ks.Judym
Musisz sie poświecic moja droga!!!! Polknij jak lekarstwo, tylko pamietaj!!!!! Jak polkniesz, to chocby nie wiem jak ci nie smakowala, popatrz na partnera takim podnieconym wzrokiem i zlizuj resztki spermy z warg. Bedziecie zyli dlugo i szczxesliwie do nastepnego pomyslu Twojego partnera. Moze to bedzie seks analny, s/m, a moze scacik. Nieznane sa wyroki ....

Gość e WODECKY ty stary zboku
stare czasy ci się przypomniały ??????!!!!!! :D :D :D

Co wy dzisiaj tak ta sperma sie zajmujecie...?Już drugi topik na ten sam temat.Widocznie jest duze zapotrzebowanie na polykanie spermy!!!!

Gość Grzegorz323f
hehe :D nie no jednych cofa od minety innych od loda a mi się wydaje że trzeba po prostu kochać swojego paretnera a reszta przyjdzie sama :D ja bym wolał być laską macie lepiej myślicie że nam jest wygodni pchać język między nogi ?? wy trzymacie sobie wygodnął pałeczke i jest fajnie :D wiec nie wybrzydzajcie :D

Gość milka z alpejskiego mleka
ja tez sie brzydze, za to moj men lubi pchac swoj jezyk miedzy moje nogi :)

Gość nie klikać to link blenda med
to powiedz mu to prosto z mostu że tego nie zrobisz bo ci się unosi...jesteś z nim na tyle blisko żeby połykać jego spermę (bleee:O) a wstydzisz się mu powiedzieć że tego nie zrobisz...urazisz go? czym?...nie przesadzaj...kompletnie nie rozumiem takich dziewczyn..wolą same cierpieć aby tylko ''nie urazić'' faceta...trochę szacunku dla siebie dziewczyno!!