Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wersa

ktorej z was ginekolog powiedzial

Polecane posty

Gość wersa

zeby przyjsc na badanie w trakcie okresu? Nie moge sobie tego wyobrazic, okropne. Przeszlyscie to?

Gość netiz
nie nigdy się z tym nie spotkałam

Gość wersa
mnie to przeraza. Wiem, ze to nie maniak seksualny tylko porzadny lekarz(robie teraz rozne badania) ale zeby podczas okresu, fatalne...

A powiedział to dosłownie? tzn \"proszę przyjśćkiedy będzie pani miała miesiączkę\"? Czy może podał datę a Tobie akurat wypada okres wtedy, bo to róznica i nie ma co najeżdzać na biedaka - ginekologa. Idź po prostu wtedy kiedy orkes Ci się skończy i po problemie:) Pozdrawiam

ja byłam tak badana USG dopochwowe w czasie okresu nie było źle, może dlatego że lekarz był bardzo mądry i rozumia, ze to dla kobiety jest nieprzyjemna sytuacja

Ja też miałam takie badanie,właśnie konieczna była miesiączka. Zgadzam się z przedmówczynią (Piękne Kobiety :classic_cool:),że Twoje samopoczucie zależy od lekarza,ja też byłam u świetnego i nie było tak źle.

Gość wersa
lekarz kazal mi przyjsc dokladnie trzeciego dnia okresu na usg. Czuje sie jak zestresowana nastolatka a lat na karku calkiem wiele... piekne kobiety dobrze wiedziec, ze nie ja jedna...

Gość w czasie miesiączki jest
rozszerzona szyjak macicy co ułatwia pewne badania np. spiralę zakłada sie w czasie miesiączki to nic nienormalnego...

Gość wersa
mam nadzieje, to juz jutro, brrrrrrrrrrr