Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywy edzio

Krzywy penis - mam stres przed sexem, boje się konfrontacji z kobietą.

Polecane posty

Gość krzywy edzio

Może to śmieszne, ale przez ten defekt dotąd nie współżywem z nikim. Byłem już z kilkoma kobietami bliżej, ale zwykle dawałem noge, zbywając je jak miało dojść do czegoś. One mysla, ze jestem draniem , a ja po prostu dostawałem głupa. Co one pomyślą o moim przyrodzeniu. Mój penis jest zakrzywiony do dołu.

Gość gość
Wiekszosc penisow jest krzywa, powaga! Masz nieuzasadniony kompleks.

Gość ZIUTA44
KUP SOBIE MATE OZONOWĄ

witaj!! doskonale Cie rozumiem...bo miałem kiedyś ten sam problem!! tzn moj jest zakrzywiony w lewo :P stary jakie ja męki przechodziłem..... ciągle obawiałem sie ze zostane wyśmiany, ze sie nie zmieści, ze sprwaie kobiecie ból itd. itp. wyluzuj!!! moja dobra rada!!! wiesz ile procent kolesi ma krzywego??? ja w koncu kiedys sie przełamałem! powiedziałem albo teraz albo nigdy... i stało się!! worek sie rozwiązał!!! jak bedziesz miał do czynienia z odpowiednimi dziewczynami (kobietami) ktore są dojrzałe psychicznie zobaczysz ze zadna Cie nie wysmieje! zaakceptuje to! to nie koniec swiata! uwierz!!! przełam sie!!!

Gość ej a co ty
kafle wg niego ukladasz? krzywy jak dziala nie robi roznicy

Gość Enrico Fermi
Niegłupi pomysł z tą matą :classic_cool::D

Gość krzywy edzio
:) no to troche przywracacie mi wiary, że to nie jest taki straszny defekt, a czy zakrzywiony do dołu może sprawiać ból kobiecie?

Gość no pewnie
dlatego musisz stanac na glowie i poprosic ja by sama naskoczyla na odwrot

No i co z tego, że krzywy? A baby mają jeden cycek trochę większy od drugiego. Nie wszystkie może, ale mają.

Gość o fuuu
chyba zartujesz? wybic do nogi!

stary....cipka wcale nie jest taka mała i ciasna jak sie wydaje!!! wsadzałeś tam kiedyś palec?? spróbuj! (najlepiej to czuć po stosunku, gdy jest taka rozciągnięta). powywijaj tam palcem we wszystkich kierunkach to zobaczysz ile tam jest miejsca!! nie sądze zebyś sprawiał boł...no chyba ze masz baaardzo mocna skrzywionego :P

Gość krzywy edzio
szczerze mowiac to aż zawraca

Gość to uwazaj
zeby siebie nie przeleciec

Gość krzywy edzio
ostatni nie był mój ok, wiem bo grzebałem ;) już w cipeczkach, tak jak pisałem konfrontacje różne były ,ale sam jednak jakoś sie miłagłem z tego powodu a kobiety, jak wy reagujecie na widok takiego członka?

Gość ja1112
właśnie jak to jest z zakrzywionym do dołu? :(( nie mozna sie kochac w kazdej pozycji, jest na to jakis sposob?

Tak się składa, że większość męskim penisów jest lekko przekrzywiona w którąś stronę. Także bez obaw :D

Gość ja1112
jasne ze tak bo większość facetow ma krzywego w lewo lub prawo to wtedy nie ma z tym problemu zadnego ale z zakrzywionym do dołu jak banan to na przyklad w pozycji klasycznej odwróconej to nie ma szans !

Gość Twardki Edek
uwazaj bo jak ci sie zakrzywia do dolu to ci sie owinie wokolo i cie w dupe zapnie uwazaj stary !!

Gość LOLowaty zioooom
a ja mam zakrzywionego do gory i jest zajebiscie!!!

Gość www332
ja mam lekko do góry i to raczej nie jest problem

Gość Wychowanek szwederowa
Nie boj żaby to musi być po prostu normalna kobieta, każda wie że prawie połowa z nas ma skrzywionego do dołu, skrzywionego ma 40 procent z nas z powodu noszenia go w spodniach pomiędzy nogawkami jest wtedy nieucięty i tak się rozwija i stąd to , mało kto nosi go raz w jednej raz w drugiej nogawce zęby równo się rozwijał.

Jednak nie możesz tego zrobić z jakąś opóźnioną w rozwoju, nastolatką czy, taką z dyskoteki bo zaraz spotkasz się z takim dziecięcym zachowaniem on ma krzywego!!!! PAMIĘTAJ z kobieta nie z dziewczynką na umyśle Myślisz że one wszystkie mają równe cycki albo ładne cipki? czy ty wiesz jak część nich ma obrzydliwe p***y? ja p*****le nie zdajesz sobie sprawy.

Gość gość
przestan,spalam z wielka ilosciafacetow i z98 procent miało krzywego,a jak chodzi o pozycje to nie wmawiajcie chłopakowi głupot bo wiele kobiet tez jest" krzywych"ja naprzyklad mam tylozgiecie,poczytajcie w gogle,nokt tam nie ma równo;)))

ale jak zobaczyłem jej pizdę to się prawie porzygałem na początku było przerażenie przypominała kasze z budyniem. One też maja kompleksy. No chyba że startujesz do takich super modelek co są strasznie krytyczne to wtedy odradzam. zacznij od przeciętnych-niezdziecinniałych bo inne takie to by cię krytykowały a swoje brzydoty wypierały. One tez maja krzywe pizdy uwierz mi tylko tego niespecjalnie widza bu muszą użyć lusterka do tego. , , ,