Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna i co teraz

Idę po CHIPSY - mam kryzys!

Polecane posty

Gość Wmów sobie że
no masz ! i jeszcze wrzody ! każdy kolejny pieprzony czips do gwóźdź do twojej trumy, kobieto kup sobie gumowy młotek i jak cię najdzie atak walnij się parę razy w głowę, może ci sie poukłada, najwyższy czas na zmiany

Wiem :( ok, za kazdym razem gdy najdzie mnie ochota to wejde na ten topik

Gość Wmów sobie że
dobra, dodaj go do ulubionych

Gość zapalmy swieczke
ja sie nie odchudzam dziewczyny, mam normanla wage, ale nie rozumiem jak można jesc chipsy z rana w porze śniadania lub tuż po nim :( To niezbyt zdrowo chyba nawet dla nieodchudzających sie.

Mam za swoje nie minela godzina i zgaga mnie piecze, wiec chyba komentarz jest zbedny - zjadlam trucizne dla mojego brzuszka ...

Gość natalciax
mam problem cała moja rodzina je słodycze na moich oczach co zrobić żeby się oprzeć tym słodkością

Gość gibonek
Wex sobie kup Cripsy. to sa takie chrupiące suszone plasterki jabłek w paczuszkach małych. ja najbardziej uwielbiam te o smaku truskawkowym. Pyszne i zastępują mi słodycze w zupełności. mniam!

Gość malewcia
a są jakieś inne smaki???

Gość gibonek
te jabłka o smaku truskawkowym to sa dla dzieci i się w ogóle nazywają Chrupsy i z tych sa jeszce jabłka o smaku banana. W moim sklepie są jeszcze Crispy i te sa o smaku jabłka naturalnego i jabłka z cynamonem. te z cynamonem też sa dobre ale te dziecięce truskawkowe wygrywają :)

Gość miztszyni..
moze przeczytajcie ile te Crupsy czy jak im tam MAJA WEGLI I CUKRU to wamsie odechce.

ile by nie miały to tak czy siak lepiej zawsze nawtykać sie takich krispów nic czekolady. przeciez wiadomo, że w nadmiarze to wszystko jest nie dobre i tuczy ale nie ma w ogole porownania pomiedzy suszonymi owocami a zwykłymi cukerkami batonami czy czekoladą.

Gość localocaloca
a ja nie lubie chipsów :) bo mi zawsze jakoś tak smakowały/pachniały starym olejem :P wyobraź sobie że smażą toto w gigantycznych ilościach ciągle na tym samym oleju -z uwagi na oszczędności. ani to apetyczne, ani zdrowe. przesmażony olej to rakotwórcze wolne rodniki w płynie :P tu już nawet nie ma mowy o zwykłym tuczącym czymś, to jest po prostu szkodliwe :P zrób sobie frytki kilka razy w tym samym oleju i powiedz czy nadal smakują?? ...a chipsy niestety pokryte są masą przypraw więc nie czuć starego oleju tak bardzo. ale można spróbować się wczuć ;) i dojdzie ten mydlany posmak do swiadomości :P ..no chyba że ktoś połyka te chipsy bezrefleksyjnie, to w zasadzie nie czuć smaku -jako takiego ;)

Gość manifixinger
ja tez nie jem czipsów://// bleeee ale kiedyś żarłam ile wlezie... teraz jak sobie tylko pomyślę ile tam jest sadła to mi się coś robi. ja sie oduczyłam w ogóle śmieci jeść ale swojego czasu to fastfudy były podstawą mojego menu. Kurde było ciężko na poczatku przestawić się na zdrowe żarcie i sportowy tryb zycia ale udało się. raz na jakiś czas robię sobie male przyjemności ale bez przegięć. Jak juz kryzysl łapie to najlepiej sobie wyobrazic z czego jest jakieś ciastko zrobione ale w czym smaza fryty i czipsy. Wizualizacja na mnie działał mocno a teraz to juz w ogóle! na sama mysl o czipsach to mi się cos robi. Poprostu organizm odzwyczail sie tez od takich smaków i w ogóle się ich nie chce albo wydają się nawet odpychajace. Jak widze mojego narzeczonego smazącego kotleta na smalcu w panierze to masakra jakas jest dla mnie... kurde, ze zdrowym żywieniem i ćwiczeniami to jest tak, że baprawde można się wkręcić ale trzeba na początku poswięcić temu troche czasu no i wykazac sie dośc silna wolą. 2 lub 3 miesiące i wszystko się zmienia tak, że bez ruchu sie zyc nie może a na czipsy sie nawet nie spogląda. No chyba , że na takie zdrowe jak te Chrupsy czy tak crispy:) znam znam jem jem:) no ale to nie sa żadne chipsy tak naprawde tylko suszone owoce czy warzywa w róznych smakach i z cvhipsami to nie ma nic współnego. Swoją drogą dla tych którzy musza coś ciagle w buzi mielić albo sie bez przekąsek obejść nie moga to crispy sa doskonałym wynalazkiem! w sumie to tyle ode mnie:0 zdrowia zycze i silnej woli:)

Gość adelajdisima
cripsyyyy! manifixinger ja tez sobie kupuję te jabłuszka w ramach przekąski:) pychota:) szkoda że paczuszka taka mała:/

Gość arkanamagiiii
witam:) chciałam się zapytać gdzie można kupić te owocowe przekąski ?

Gość mallinaa33
ja kupuję w tesco, uwielbiam jabłkowe chrupsy dla dzieci :)

moja zguba tez sa chipsy :O i pizza. slodyczy moge nie jesc miesiacami. Ale chipsy moglabym dokladac do kazdej surowki :D :P

Gość kalia23
też uwielbiam chipsy, staram się je zastąpić warzywnymi: marchewkowymi albo buraczkami, ostatnio wynalazłam buraczki o smaku winegret :)

Gość gabarytytyty
No wlaśnie, ja to bez czipsów kiedyś żyć nie mogłam ale jakoś sie odzwyczaiłam. Było ciężko ale powoli zastępowałam zwykle czipsy innymi zagrychami. Na przykład surowe marchewki i surowy kalafior ( uwielbiam ) ostatnio tez wpadłam właśnie na te suszone warzywka w paczuszkach. Jadłam buraka i tak średnio mi akurat smakował ale za to marcherka o smaku papryki jest poprostu szałowa! :)

Gość jettijupoł
łeee ja tam nigdy nie maiłam jakiejś szczególnej wkrętkio na czipsy ale za to słodycze to masakra. Walczę z tym ale to jest dość trudne. Uzaleznienie od cholernego cukru poprostu i już. Nawet w nocy zdarza mi sie wstawać zeby coś słodkiego zeżryć:( probuję sobie zastepować cukier owocami świeżymi i tymi suszonymi. kupuję jablka suszone na wagę alebo te takie w paczkach dla dzieci bo maja smaki tryskawki i banana a to zawsze jakaś odmianka fajna ale i tak czekolada to jest cos najlepszego na swiecie i nie do zastapienia:////////////

Gość addicted to...!!!
no niestety mnie też ten problem dotyczy...nie muszę jeść cukierwkow, ciastek, ale neizdreowe chipsy,prazynki itp... i z każdym miesiącem więcej na wadze...staram sie własnie jesc te chrupsy w sensie suszone owoce,ale przede mna jeszcze długa droga...najlepsze sa marchewki o smaku papryki...maja smak zblizony do zwyklych chopsow

Gość gryzliigryzli
a jak się dokladnie nazywają te marchewki suszone? ja chętnie takie coś sobie kupię tylko nie wiem czego szukać

Gość Brendysa
no ja znam te crispy. polecam szczerze