Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaMala17

Jak to rozwiazac??!!

Polecane posty

Hej:P MAm pytanie chłopak który mi sie bardzo podoba , ale wcześniej mnie trochę zranił coś zaczyna do mnie kręcic boje się, że zrobi mi to co wtedy... Jak myślicie co mam zrobic??

Gość poczekać trzy lata
aż dorośniecie

ferie sie zaczely w zachodniopomorskim i łodzkim...... i jeszcze w jakims pewnie tez... :o

tak mam czekac az bede miala 20 lat ja przeciez nie szukam zwiazku który doprowadzi do ślubu :/

tak, to nie byl dobry pomysl, poniewaz dosyc juz tu mamy topikow zalozonych przez sfrustrowane nastolatki...... dziewczyno, dorosnij !!!!!!!!!!! albo porozmawiaj z kolezanka w twoim wieku... co to znaczy ze cie kiedys troche zranil?? co to znaczy ze troche cos zaczyna do ciebie krecic ??? dlatego nikt ci tu nie pomoze.... :O:O:O:O:O:O:O:O

Zranił mnie to znaczy że mówił że coś do mnie niby czuł a robił sobie jaja, a troche tzn... że mówi mi że załuje i że mu sie podobam..i.t.d A co o tego to kafeteria z tego co słyszałam jest dla Wszystkich!!! Dla nastolatek i dorosłych a tematy Ci sie nie wyczerpia :/

Gość duzo starsza
ja ci pomoge,bo zauwazyłam że na tym forum jest kilka ludzi ktozi tu wchodzą zeby sobie poszydzić z ludzi:/ skoro jestes nastolatką i nie szukasz niko na powaznie to spróbuj,co ci zalezy,ale najpierw wyczuj sytuacje,nie pokazuj odrazu ze ci zalezy,tez kokietuj,ale tak zeby to wyglądało jak żart,śmiej się przy tym żeby on nie wiedział w 100% czy mowisz serio czy zartujesz,nie przyznawaj sie ze Ci sie podoba,zostaw kapke niepewności.Wtedy zobaczysz czy mu zależy czy tylko sobie znowu jaja robi.Facetom nie wolno pokazywac ze ci zalezy to pierwsza i najwazniejsza zasada-wtedy tylko sie dowiesz czy traktuje cie powaznie.Dawac mu znaki,kokietowac,a za chwile sie nie odzywac,udawac ze go nei widzisz i jego podrywu.to działa sprobuj.