Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca pomocy 000

Dziewczyny pomóżcie!!! Chodzi o tabsy

Polecane posty

Moja przygoda z tabsami zaczęła się od Diane- brałam ją przez 11 miesięcy. U ginekologa byłam po dobre zabezpieczenie przed ciążą a że lekarka stwierdziła że mam trądzik (bo miałam!) to można "złowić dwie rybki na jedną sieć" :O Po Diane przytyłam, stałam się bardziej nerwowa i nie miałam w ogóle ochoty na seks! Jednak trądzik zniknął i z tego przeogromnie się cieszę! Nie biorę jej już ponad 4 miesięce- trądzik nie wrócił ale za to mam problemy z ustabilizowaniem cyklu. Pierwszy okres po odstawieniu był ok, później drugi- tylko dwudniowy, na trzeci dość długo czekałam i właśnie się kończy- jest w miare ok. Chciałabym znowu zacząć brać tabsy, tylko nie wiem od kiedy mogę zacząć tzn. czy poczekać aż mój cykl stanie się w miare regularny czy może już od następnej miesiączki?? I teraz najważniejsze to jakie tabletki?? Ginekolog- zmieniłam na innego, polecał mi Yasmin (nie wiem jak się to pisze) ale wiadomo lekarz zazwyczaj poleca produkt firmy go sponsorującej! Więc jakie??

poczytaj sobie o yasmin, bo ja czytałam wiele i opinii niepochlebnych było więcej niż chwalących.

Gość ja_biorę
ja biorę yasmin i jest ok.

Gość Rokkitka
Nie zgadzam sie z poprzedniczka każdy reaguje na tabletki czy plasatry inaczej, moja koleżanka brała diane(mimo iż ja sama z tego rodzaju wziełam tylko 17 tabletek i dostałam jakiegoś bezwładu nóg),ponad 5 lat i była zadowolona. Ja zmieniałam tabletki jak popadnie (teraz oczyszczam organizm przed dzidziusiem), żeby dobrać jak najleprze i akurat Yasmin były rewelacyjne, jak do tej pory poleciyłam je kilku bliskim znajomym lub w rodzinie i wszystkie były zadowolone. Potrzebująca, najlepiej wypróbować na sobie, zacznij normalnie od pierwszego dnia miesiaczki i zobaczysz jak bedziesz sie czuła.

Gość trallalalka
ja bralam yasmin i po trzech opakowaniach wyszla mi na calym ciele wysypka bardzo swedzaca i nie mialam choty na sex i bolaca glowa okropnosc moja kolezanka dostala w spadku po mnie kilka oakowan bo ja przestalam je brac po tej wysypce i mowila ze nie czuje sie najlepiej i do tego plamienie utrzymujace sie do okresu przy pierwszym opakowaniu a i polecila mi je moja gin ze maja najmniej skutkow ubocznych a i zaczelam brac harmonet chyba tak to sie pisze i byly naprawde ok zadnego plamienia wysypki itd no i sa tansze

Dzieki dziewczyny za odp. Jak myslicie, moge zaczac brac tabsy od nastepnej @ ??? Nie bedzie to za krotka przerwa??

pierwszy dzien okresu to poczatek cyklu - w rozumieniu brania tabletek. wiec nie wazne jaki to okres bedzie, czy krotki czy dlugi. i tez jaka przerwe mialas, ja sobie robilam od 1 mca do 5 przerwy i nic sie nigdy nie stalo. a to, ze masz nieregularny okres to zupelnie normalne po tablach wiec sie nie przejmuj

Dziekuje madzek za odp :) tego sie wlasnie chcialam dowiedziec :)