Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizka21

dziewczyny. co jest?? pomożcie!!!

Polecane posty

Gość luizka21

Okres mam od jakiś 7 lat i zawsze nie mialam problemu z tamponami i teraz niestety sie zaczal:( strasznie mnie boli jak wprowadzam tampon i jeszcze bardziej jak wyjmuje. to jest okropny bol.nie mowie juz o bolu kiedy mam w sobie juz tampon. co jest?? nigdy nie mialam z tym problemu.dodam ze od ponad roku przyjmuje tabletki hormonalne dla poprawienia stanu cery. czy to moze byc przyczyna. przyznam ze nie wyobrazam sobie zycia bez tamponow:(

byc moze masz wysuszona sluzowke i dlatego...tez czasami tak mam... albo moze masz cos z pochwa....nadzerke?? moze idz z tym do ginai mu o tym powiedz

Gość r girl
zgadzam sie z groosia

Gość luizka21
ale chyba nadżerka to objawia się dużymi upławami. a ja takich nie mam. kurcze a da się coś zrobić żeby ta śluzówka nie byla wysuszona?

Gość zwariowana_wariatka
czesc mi tez sie zdaje ze to nadzerka niestety ja tak mialam :( tylko ja milalam od antybiotykow bo nie bralam ochronnych i mam straszne problemy gdy biore antybiotyki :(

Gość zwariowana_wariatka
moze zmien tampony ????? na takie z siateczka ale najlepiej idz sie zbadaj bo tak jest najbezpieczniej