Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

rozstępy na piersiach...jest jakiś sposób???

Polecane posty

witam!! ostatnio zauważyłem u mojej ukochanej że na jej piersiach zaczeły robić sie straszne rozstępy :( miała już je wczesniej..ale nie az takie :( cycuszki są w rozmiarze \"D\" wiec troche waża poza tym chyba ciągle rosną! i pewnie dlatego. spi bez stanika wiec myśle ze to tez moze być przyczyną! no i moje pytanie do Was: czy jest jakaś możliwośc by je zmniejszyc? jakiś krem? sam mam kilka takich na ciele i wiem ze moze być problem by je usunąć :( ciągle mowie jej ze ma spac w staniku (twierdzi ze nie moze bo obicąża jej kręgosłup).az czasami głupio mi jej ciągle przypominac ze ma coś z nimi zrobic! wszystkie sugestie mile widziane!

Gość BeataB-jow
Tez mam taki problem a jestem nastolatka no niestety tez taki rozmiar mam. Ale kolego spadnie w staniku jest niezdrowie!!! No dajze kobicince spokoj.... Moja rada taka: piling, balsamy ujedrniajace i naprzemienny prysznic (zimny i ciepły, konczac na zimnym) podobne zabiegi stosuje sie przy ujedrnianiu skory ale przy rozstepach tez to moze podzialac! Choc wiadomo usuniecie rozstepow jest mozliwe jedynie laserem ale tak to moze szybciej zbieleja i stana sie malo widoczne :( Pozdrawiam

Gość upppppppppppppppppppp

No wiesz, pierwsza sprawa to taka, że niby, jak się kocha i w ogóle, to kocha sie kogoś takim, jakim jest... Przecież rozstępy nie są chyba wadą dyskwalifikującą... Po pierwsze, to musisz uważać, żeby jej nie zranic takim gadaniem, że ma coś z tym zrobić... Może ona się stara, ale nic to nie daje?? Spanie w staniku jest wykluczone, bo jest niezdrowe dla biustu i może doprowadzić do jeszcze większych rozstępów... Balsamy, jeszcze raz balsamy i ćwiczenia na ujędrnianie biustu... Wiadomo, że rozstępy nie znikną, ale przynajmniej zbledną, a jeśli będzie ćwiczyć, to zapobiegnie powstawaniu następnych, które bez ćwiczeń są nieuniknione, skoro biust nadal jej rośnie...

Gość ja juz wiem jak to jest
porcelanowa co ty chrzanisz,ze spanie w staniku jest niezdrowe dla piersi i do tego tworza sie roztepy.wąłsnie na odwrot,jak non stop chodzi sie i spi w biustonoszu to biust jest super a pisz e ci to kobieta ,ktora ma duzo lat

No cóż, ja znam kobiety, które mają dużo lat i każda z nich odradza spanie w staniku. Jeśli jesteś taka mądra, to wystarczy, że zapytasz lekarza. Spanie w staniku grozi odkształcaniem się piersi, bo są one sciśniete, a powinny być one luzem... I rozstępami też to grozi. A to, że jesteś starsza, to nie znaczy, że wiesz lepiej...

Gość ja juz wiem jak to jest
a ja chodze non stop w biustonoszu.Spie takze w nim juz jakies 5 lat i wiesz,piersi nabrały pieknego kształtu i sa zdrowe,bo robie co poł roku usg i nawet ginekolog mowił,ze jezeli piersi sa dosc duze to lepiej chodzic a takze spac przez cały czas wbiustonoszu,bo wtedy piersi sie nie odkształcaja i nie bola

Gość lalalalalalala