Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda dama

Co mam zrobić

Polecane posty

Gość Mloda dama

Poznałam faceta przez gg. Było miło, pisalilismy do siebie, wymienilismy sie fotkami. W koncu postanowilismy sie spotkac :) Wszystko pięknie, ladnie. Nie przeszkadzało mu chyba nawet to że jestem niższa, czy ze nie jestem "wieszakiem". Po tym spotkaniu myslałam, że zamlknie. Ale nie. Ciągle proponuje mi jakieś wyjazdy. Dużo podróżuje po Europie ze względu na swoją prace i kilkakrotnie prosił mnie żebym się z nim wybrała. Dziś zaproponował mi żebym wybrała się w sobotę na narty. Tak tylko, na jeden dzień. Sama nie wiem co o tym mysleć :( Doradzicie?

ja z obecnym doswiadczeniem sceptycznie podchodze do takich propozycji wychodzacych od mezczyzn poznanych przez gg.... zasadnicze pytania: jak dlugo sie znacie, ile o nim wiesz, na ile to co mowi jest prawda ( czyli czy jestes w stanie to zweryfikowac) i czy widzieliscie sie wiecej niz jeden raz w realu...i czy , niestety musze zadac to pytanie : czy zdajesz sobei sprawe z tego, ze taki wyjazd to zazwyczaj transakcja wiazana......nie musze chyba konczyc z czym zwiazana...

Gość Mloda dama
Dobrze wiem z czym związana. Znamy się ok2 miesięcy( spotykamy) a z gg to już bedzie chyba z 4. On doskonale mnie rozumial bbo akurat rozstałam sie z facetem po 5 latach bycia razem. Nie nalegał jednak ani razu na seks. mimo, ze spotykalismy sie czesto w mieszkaniu. wiec po prostu nie wiem teraz co zrobić. w koncu to tylko jeden dzień. I noc się w to nie wlicza. a to że nie sciemnia to wiem, bo byłam u niego w firmie (gdy miał jakieś pilne spotkanie)

ja chyba jednak bym jeszcze troche poczekala, zanim zdecydowalabym sie na taki wyjazd:) sam fakt, ze pytasz osob postronnych o zdanie..... gdybys byla pewna ze chcesz, i nie mialabys zadnych obaw, nie pytalabys tutaj:) nie chce nic sugerowac:) ale ja bym poczekala:)

Gość dzielna dziewczynka
hmmm a podposc jego i zapytj sie czy zapyta sie Twoich rodzicow czy moze Ciebie zabrac i zoba jak zareaguje powiem Ci z eja mialam takie spotkanie pislam z chlopakiem na gg okolo miesiaca postanowilismy sie spotkac + wyjazd do niego na weekend ... po spotkanku znim sie zdecuydowalam i pojechalm do dzis jestesmy razme minelo juz 4 miesiace :))