Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khaki82

powiedzcie czy to nie szczyt głupoty!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość khaki82

nie mam zbyt dużego doświadczenia we współżyciu, choć swoje latka już mam. od niedawna mam fajnego faceta, więc mieliśmu ochotę się kochać. Dzień po skończonej miesączce kochliśmy się bez zabezpieczenia ale nie kończył we mnie. myślałam że wszystko ok. Powtórzyliśmy to dwa dni później a co najgorsze taże wczoraj. Miałam na to naprawdę wielką ochotę bo byłam w czasie owulacji. za kazdym razem on nie kończył we mnie więc myślałam że wszystko jest w porzadku. Dopiero dziś zdałam sobie sprawę że w jego wydzielinie także sa plemniki. co oznacza że mogę być przecież w ciąży. czy to nie totalny debilizm kochać się w czasie owulacji bez żadnego zabezpieczenia? no to chyba moge wybierać juz imię dla dziecka.

Gość luxfer
wyluzuj, bo dziecku zaszkodzisz do apteki po test, zapobiegawczo kwas foliowy przyjmuj i módl się. Jak nie jesteś w ciąży to masz nauczkę, jak jesteś to gratuluję

Gość htytyh
ladne jest imie Malgosia. tylko nie wybieraj andżeliki, nikoli ani nic tak paskudnego. z chlopiecych imion Mateusz

Gość kryska z mazur
ja tez zrobiam szczyt glupoty:( ale wczoraj bylo wspaniale:(

Gość khaki82
mam iść po test jeśli kochałam się wczoraj? chyba nie no ale z drugiej strony kochałam sie także tydzień temu więc test też by już coś wykazał... z tym że bardziej relane jest zapłdonienie teraz w czasie owulacji. ale ja byłam głupia!!!!!!! Boze jak nie będę w ciąży to chyba pójdę na pielgrzymkę do Częstochowy. Musicie wiedzieć że ciąża dla mnie w tej chwili byłaby sporym kłopotem. jestem bez pracy, studiuję, mieszkam z rodzicami którzy nie są zbyt majętni, a mój chłopak nie jest jeszcze do ojcostwa kompletnie gotowy.

Gość kryska z mazur
moj tez nie:(

Gość meheret
dla mnie też ciąża teraz byłaby sporym kłopotem i właśnie dlatego sie ZABEZPIECZAM

Gość upupuppu
a co nato ze sie niezabezpieczacie twoj chłopak? chyba ze myslam ze mu sugerowalas ze bierzesz pigulki

Gość kryska z mazur
ja sie no. zabezpieczalam... tabletkami. brala regularnie, nagle plamienia ni stad ni zowad zawsze mi gin mowila ze plamienia moga by i "plamienniami sie nie przejmujemy" a dzis jak z nia rozmawialam to mi powiedziala zeby sie zabezpieczac dla wlasnego swietego spokoju. a mnie takie teksty bardzoo nakrecaja. chlopak do ojcostwa jak Twoj niegotowy:( ja tez nie. za 2 lata studia koncze, choc wiekowo powiinam JUZ!

Gość khaki82
nie chcę być teraz w ciąży:(

Gość meheret
tekst ze dla własnego swietego spokoju jak dla mnie oznacza że panikujesz ale zebyś sie nie stresowała to możesz to zrobić

Gość khaki82
kryśka ile masz lat? wiesz co wydaje mi się że szanse że jesteś w ciązy są jednak mniejsze niż moje bo ty tabsy brałaś a ja nic kompletnie. mój facet jak jest podniecony to w ogóle nie myśli, nie rozmawialismy o tym ale wydaje mi sie ze on też się tym przejmuje.

Gość meheret
khaki nie zawsze zachodzi sie w ciążę nawet w czasie dni płodnych... mam nadzieje ze nie jesteś w ciąży ale fakt faktem to był szczyt głupoty!

Gość kryska z mazur
wiek wiekiem.. 24 niedlugo koncze. On tez. mam nadzieje ze tabsy zachowaly skutecznosc bo jak nie to skacze z okna a mieszkam na parterze wiec sie tylko polamie:) moze skoczysz po postinor. zawsze Cie to ispokoi

Gość khaki82
dziewczyny poradzcie kiedy mam test kupić? kiedy mogę najwcześniej iść do ginekologa? chciałabym jak najszybciej wiedzieć , nie chcę się miesiąc zadręczć. kochałam się 8 dni temu, 5 dni temu i wczoraj ( wczoraj miałam owulację). kiedy lekarz będzie w stanie wykryć ciążę? miesiączkę mam planowaną na 14 lutego

Gość ten postinor to dobry pomysl
tez go brałam... ech

Gość kryska z mazur
lekarz chyba w 2 czy 3 tyg., test paskowy po 7 dniach krew chyba po 10 ale tego nie jestem pewna kup postinor bedziesz poskojniejsza

Gość na postinior juz za pozno

Gość meheret
postinor to dobry pomysł tylko puki nie mininą 72 godziny, więc ten wczorajszy stosunek moznaby jeszcze odratować....

Gość khaki82
ale boję się że jeśli wcześniej zaszłam w ciąze i teraz wezmę postinor ze względu na wczorajszy seks to mogę płodowi zaszkodzić. wiem że wszyscy zapewniają ze w razie ciąży to płodowi nie zagraża ale ja w to nie wierzę. jak juz mam urodzić dziecko to lepiej by było zdrowe

Gość a moze tak
zrób test paskowy, jak bedzie ok to biegnij po postinor

Gość meheret
to są pochodne progesteronu i estrogenów jak jesteś w ciąży to organizm i tak ci to zapewnia, dziecku nie zaszkodzisz

Gość khaki82
hmm mam jeszcze jedno pytanie. jakie badania wykonuje lekarz by potwierdzic lub wykluczyć ciążę? może to głupie ale nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nie wiem. robi usg?

Gość live_is_brutal_
bhcg to jest badanie krwi daje 100% pewnosc kosztuje ok. 25zł robi sie to w laboratorium ja tez własnie zrobiłam taka głupote i jeszcze nie z chłopakiem moim tylkoz kolega jetem załamana czy jest bardzo prawdopodobne ze mogłąm wpasc? przeciez niektóre małzenstwa sie tyle staraja i nic.. :( ja nie chce co za kretynka ze mnie :(

co wy pitolicie o ciąży:o pięc procent facetów na krzyż ma plemniki w tej wydzielinie i wydobywa się ona tuż przed wytryskiem. jeśli w oowulację z wytryskiem do środka jest tylko 85% szansy ze zajdziesz w ciąze to jakie ty masz szanse niedoinformowana kobietko? policz sobie a potem durne tematy zakładaj:)

Gość khaki82
Mia nie mogłas tego po ludzku napisać? dlaczego tak lubicie ludzi obrażać? mam watpliwości to pytam, Ty nie masz obowiązku odpisywać. Ciekawe czy w realu też taka zołza jesteś

:) nie napisałam ani słowa niemiłego i uwazm że to było bardzo po ludzku i wikeszośc dziewczyn na kafeterii gdyby to przeczytało tak łągodnie by się z Tobą nie obeszło. pozdrwaiam:)

Gość khaki82
byłaś miła czy nie ale trochę mnie pocieszyłaś

no widzisz.. czyli jednak jakaś korzyśc miałas z takiej zołzy;)