Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vtrójka

pomóżcie mi

Polecane posty

Gość vtrójka

po ilu dniach od stosunku test ciążowy pre-test płytkowy jest wiarygodny???? I teraz 2gie pytanie. Mialam od 6.01 od 10 011 mieisączkę jak odróżnić ją od plamienia? W ogóle wczoraj czyli 28.01 dostałam KOLEJNĄ miesiąckzę,jest obfita,normalnie krwawię. CIąża możliwa? test robilam w 6,10,14 dniu od stosunku wyszły 3 negatywy, mimo wszystko się martwię. proszę,pomóżcie mi.

Gość uppppppppppp

Gość oczywiscie ze jest
mozliwa, na bank jestes w ciązy: nie wiesz ze 3 testy negat. to 100 % ciąża ??? i do tego kolejne jrwawienie ??? jezu dziewczyno co ty w szkole robisz na biologii ?? :O a teraz idz juz z ta debilna prowokacja bo to juz taka 17600 na tym forum :O

Gość meheret
wyszły negatywy to negatywy.... a normalnie masz regularne miesiaczki?? bo ja zanim zaczełam brać tabletki to miesiac bez okresu albo 2 okresy w 1 miesiacu to norma była

Gość vtrójka
własnie mialam w miare regularne a tu taka niespodzianka rano patrze a drugi okres :| i to dośc obfity do 'oczysiscie,ze jest' - wyżyłas się na mnie? ulżyło? to dobrze. oiza tym pytalam po ilu dniach test jest wiarygodny,bo nie wiem czy nie zrobiłam ich za wczesnie. wybacz,że śmiałam się zwrócić o pomoc :|

Gość nitka22
spokojnie a moze masz jakieś stresy ostatnio cykl bardzo łatwo rozregulować nawet ta walnieta pogoda mogła to spowodować

Gość vtrójka
no moim wielkim stresem jest domniemana ciąża,mimo iz wszystko jest przeciw dzidzi to ja nadal martwie sie :/ tak tak jestem nienormalna,wiem ze dzieciak nie przezylby okresu,nawet go tam nie ma skoro do okresu doszlo. ale juz sobie wkręciłam i :( a moze to rzeczywiscie wina pogody.

Gość vtrójka
kurde dziewczyny to jest obsesja chce sobie kupic 4 test :/ jest taka potrzeba? czy to wszystko co tu napisalam wyklucza ciąże?