Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rady

CZY JAK CHŁOPAK CIE RZUCI TO LEPIEJ..

Polecane posty

Gość prosze o rady

to lepiej byc smutna , czy udawac ze wszystko pomalu sie uklada, chodzic na imprezy,bawic sie znajomymi dbac o siebie.. po prostu co zrobic zeby on zalowal ze nas zostawil:P??

Gość on nie żałuje
pozbądź się złudzeń, on się bawi. zrób to samo :classic_cool:

Gość prosze o rady
ale mi nie chodzi o to by chcial wrocic tylko o to zeby jednak zauwazyl ze fajna ze mnie dziewczyna;P ja go juz nie chce

Gość dziecko dorośnij

Gość v vnfgjk
1. NIE NARZEKAć 2. BAWIC SIE 3. PIEKNIEć!!!!

Ale skoro go nie chcesz to co Cię obchodzi co sobie pomyśli? A jak chcesz, żeby przyleciał no to jasne, że baluj. Poza tym co by nie było to balować trzeba ;)

Ach te czasy dziewczęce... Zapamiętaj kochana, chłopcy w twoim wieku myślą stosunkowo niewiele.Gra pozorów niestety jest im tak obca jak skład kremu na trądzik.

Nie ma co się oszukiwać ,moja sąsiadka przez 20 lat czekała aż ją mąż zostawi,no i doczeakała się w zeszłym roku 3 dni przed wigilia wyprowadził sie,wreszcie!Wyciągnij wnioski sama!:classic_cool:

Gość kasiak788
baw sie!korzystaj z zyciaaaaaaaaaa!rob to co on robi!wtdy poczuje kogo stracil!moze pozaluje

Gość pucio-pucio
Puść się z każdym facetem, który ma na ciebie ochotę.

Jezeli chcesz zeby cierpiał i sie obwiniał to lepiej jak on to zrobi ALE musisz wtedy duzo sobie udowodnic zmienic całe swoje zycie nie poddac sie i walczyc duzo udowadniac. Mozliwe ze nigdy sie nie dowiesz ze pozałował swojej decyzji to jest jak loteria jak chcesz z nim byc to nie graj w ten sposób bo wiele juz tak przegrało. Miłosc powinna byc szczera i bez dziecinnych gierek z uczuciami.

Gość prosze o rady
zacznijmy od tego ze dzieckiem juz nie jestem..zostawil mnie po 5 latach bo stiwerdzil ze chce byc sam-a jak sie pozniej okazalo probowal byc z inna ale mu nie wyszlo:P a potem jeszcze pisal do mnie, ze teraz chce byc sam i zebym nie liczyla ze bedziemy razem :D haha a ja nawet nie chcialam juz z nim byc.. zostawil mnie z poczuciem winy i czuje sie troche gorsza -a on jakby byl jakims cudem swiata

Gość kredka koloea
ja bym wybrala to 2 nievh dupek wie co stracil.

Gość bita smietana z puszki
chyba imprezowac, niech nie mysli ze na nim swiat sie konczy.. moze to zmusi go do dzialania??