Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to czekam na odp

czy mozna po pierwszym opakowaniu tabletek anty nie zrobic przerwy??

Polecane posty

Gość no to czekam na odp

koncze wlasnie moje pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych, i okres wypadnie mi dokladnie w czasie waznego wyjazdu, wiem ze mozna rzadko w wyjatkowych przypadkach nie zrobic 7dniowej przerwy tylko od razu zaczac nowe opakowanie zeby nie dostac okresu. Ale czy myslicie ze mozna to zrobic juz po pierwszym opakowaniu???

Gość no to czekam na odp
podnosze

Gość mozna mozna

ja zaryzykowalam po 2 opakowaniu. zaluje. caly \"okres przedluzenia\" mialam plamienia i czulam takie bole podbrzusza jak przy okresie. OKROPNE. ale z tego co wiem iine dziewczyny sie na takie nie skarza dolegliwosci

Gość no to czekam na odp
no to mnie nastraszylas troche:o nie wiem teraz naprawde co robic, ale myslicie ze moze to jakos wplynac na moja gospodarke hormonalna??

ja nie wspominam dobrze 3 tyg @ (2tyg plamienia+ z odstawiania@) teraz znow mam plamienia. w pierwszej kolejnosci zmieniam GINEKOLOGA a w drugiej tabletki

Gość no to czekam na odp
ja plamien w trakcie tego pierwszego opakowania nie mialam, ale w sumie organizm musi sie najpierw do tabletek przystosowac i boje sie czy to nie bedzie dla niego za duzy szok, takie dwa opakowania bez przerwy

ja tez nie mialam. zaczely sie przy 22 tabletce:) czyli przy nowym opakowaniu:) teraz chlopak dal mi zakaz zmiany okresu, bo poczytal o tabletkach. wiadomoze czasem mozna byleby nie permanentnie. to, ze mi sie tak podzialo, nie znaczy ze Ty bedzziesz miec tak samo.