Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozostawiona

wszyscy mnie zostawili..

Polecane posty

Gość pozostawiona

facet wyjechał, nawet się do mnie nie odzywa.. Przyjaciółka miała się ze mną spotkać, pocieszyć mnie ale coś jej wypadło.. Rodzina nie zauważa że umieram z tęsknoty i żalu i od rana narzekają że się snuje tylko po domu i nic nie robie pozytecznego..

Gość lololo
Nie martw się, ja też mam wielkiego doła :( Zajmij się sobą, zrób sobie kąpiel, połóż maseczkę, poczytaj coś itd. Będzie lepiej.

Gość pozostawiona
potrzebuje tylko wina, czekolady i dobrego filmu, ale skręciłam kostke i nie dojde nawet do sklepu... :-(

Gość klapouszek
ojej współczuje:( ja również siedze sama w domu i wszyscy o mnie zapomnieli:( niektórzy już chyba są skazani na takie coś... ech.. Trzymajcie się :)

Gość bora bora
a może chcesz pogadać ? teraz muszę wyjść na chwilkę, ale po powrocie jestem do Twojej dyspozycji. Może nie jestem zbyt rozmowny, ale będę się starał.

Gość pozostawiona
nawet nie wiesz z jaką chęcią! boże, tego mi było trzeba :-) troche bezinteresownego zainteresowania.. dziękuje..

Gość bora bora
nie ma sprawy gg 5159492 jeszcze tam jestem ;)

hejka kobietki, ja od 1.5 roku jestem w obcym panstwie (niemcy) wyjechalam tutaj sama. do tego teraz zmienilam miasto i od nowa musze nawiazywac znajomosci. Facet zostal w Polsce, rodzice i znajomi tez pozostal mi tylko kontakt przez internet z nimi. wiec glowa do gory. Zawsze szukac pozytywow a nie negatywow!!!! a jak potrzeba pogadac to nie ma problemu. polecam swoje uslugi :)

Gość lololo
Ja cierpię na zapracowanie i brak czasu dla narzeczonego i znajomych :( Poza moją pracą (prowadzę firmę) muszę pomagać rodzince w pewnych rzeczach. Jeszcze mi dziecko dali do odprowadzania do przedszkola :( Nie mam na nic czasu i tonę w długach :(

Gość pozostawiona
wole rozmawiać tu na forum..i nie chodzi o to że ja nie mam znaomych, bo mam i to całkiem sporo, ale jak wszystko jest ok. Bo jak ledwo się ruszam i mam doła to widocznie już nie jestem atrakcyjna towarzysko :-( lololo> ja mam ostatnio zbyt dużo czasu na myślenie i analizowanie.. i dobrze mi to na głowe nie robi :-p nie umiem się zorganizować, więc siedze i nic nie robie a potem ledwo zdążam z terminami :-(

Gość lololo
Ja mam odwrotnie. jestem zawalona robotą. A znajomych mam ale nie mam dla nich czasu :( A Ty może wyszykuj się ładnie, zrób się na bóstwo i sama wyjdź do ludzi. Przyjaciółka przyjść nie może to spytaj czy Ty możesz ją odwiedzić bo chciałabyś pogadać. A może wyjdźcie na jakiś spacer czy co. Świeże powietrze dobrze Ci zrobi.

Gość pozostawiona
chętnie bym wyszła ale cięzko mi się chodzi bo mam skręconą kostkę, a przed domem mam śniegu po kolana :-( Moja przyjaciółka nawet się nie spytała czy coś mi kupić, przywieść.. Nie wspominając o moim facecie, który w ogóle się nie odzywał do mnie odkąd wyjechał. Nie chce marudzić, bo daje sobie rade, to tylko kostka. Ale byłoby mi miło gdyby ktoś sie chociaż spytał jak się czuje :-(

Gość lololo
Też bym się zdołowała na Twoim miejscu :( Trzeba to przeczekać w takim razie. Nic nie poradzisz. Głowa do góry, zajmij się sobą itd.