Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adunia

Zostać czy zostawić ? ?

Polecane posty

Mam taki problem.Spotykam się z facetem ponad pół roku,ale nadal nie wiem kim ja dla niego jestem.Chciałabym z nim o tym porozmawiac ale nie wiem jak.Moze go taka rozmowa wystraszyć?

Gość klapouszek
powiedz mu prawdę co masz do powiedzenia a nie zadajesz głupie pytania tutaj, sama się zastanów, a nie... :/ pff

Gość klapouszek
sorka... porozmawiaj z nim szczerze, ja właściwie ytzrymauje kontakt z jednym i lecą jakieś głupie teksty, aluzje i sama nie wiem o co mu chodzi... z facetami to trzeba po mału wyciągać, szczyptami, bez pośpiechu:) az wreszcie sami się wydadza...

wiec co Twoim zdaniem powinnam teraz zrobić?już kilka razy chciałam z nim o tym porozmawiac ale nie moge się zdobyć na odwage,jakoś się przy nim krepuje....

Gość klapouszek
rozumiem ze brakuje Ci odwagi, mam to samo. na pewno nie jest łatwo zapytać wprost "co do mnie czujesz" ale moze zacznij jakieś aluzje rzucać w tym kierunku...np. o czym wczoraj myślałeś? a może myślałeś o mnie..? i tak krok po kroczku... :) pozdrawiam

musze to powiedziec inaczej ... nie co do mnie czuje ale inaczej.Tylko nie wiem własnie jak...

Gość klapouszek
a może w zartach jakoś palnij coś na ten temat...?

Gość dzielna dziewczynka
jestescie pol roku i nei wiesz jak znim rozmawiac ;| nio jelsi to Twoj pierwszy facet to cie rozumiem ale wiecej odwagi bo tak bedziesz sie tylko meczyc i napewno nie bedziecie spedzac milo czasu bo bedziesz miala tylko jedno w glowie ;jak zadac te pytanie a jakie sa relacje miedzy wami --skoro boisz sie zadac te pytanie to sadze ze niezbyt ciekawe -sorki jesli sie myle

relacje sa dobre,ale jakoś mnie widocznie krepuje.Jakbyś zaczeła?

Gość dzielna dziewczynka
...moze podczas wspolnego odpoczynku przytul sie do niego i zapytaj sie jak to jest gdzy sie nie widzicie jak nie spedzacie razem czasu czy czesto o tobie mysli nawet mozesz uzyc slowa czy teskni ...pozniej temat to jzu sie sam rozwinie ..przynajmniej tak sadze :))

jak pytam czy teskni mówi ze tak.Ale ja chce czegos wiecej a temat sam się nie rozwija jakos...moze inny pomysł?

Gość dzielna dziewczynka
a jaka jest roznica wiekowa miedzy Wami