aaniaa18 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Zdecydowalam sie na rozpoczecie brania tabletek antykoncepcyjnych, jednak nie wiem do konca jakie mam brac... Szczerze pytam czy konieczna jest wizyta u ginekologa? Mam znajomego lekarza ktory wypisze mi o co go poprosze... Zastanawiam sie nad tabletkami Cilest. Ale jaki tabletki sa odpowiednie w tym wieku? Jakie bralyscie? Z gory dziekuje za pomoc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariel Napisano Styczeń 29, 2007 Nie radzę znajomego lekarza jeśli nie jest ginekologiem. Lepiej przemóż się i idź do gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Styczeń 29, 2007 zastanow sie. na sex masz jeszcze sporo czasu:) a dwa badania sa konieczne, bo--> patrz ulotka. poczytaj o skutkach ubocznych. a! i jeszcze jedno. dlaczego akurat wybralas Cielst? bo ma rozowe pudeleczko? lekarz Ci wybierze, takie, zeby Tobie pasowaly. a nie ze Ty sie zastanawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tabs Napisano Styczeń 29, 2007 to prawda tylko lekarz moze zdecydowac jakie dla ciebie sa najlepsze tabletki, ginekolog widzi jakim jesteś typem hormonalnym mniej więcej i wie co będzie dla ciebie dobre. Ja brała kiedyś ale to mi sie nie podobalo- straciłam ochotę na sex przez tablety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach