Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

etna001

czy to normalne....

Polecane posty

Gość wredny stary szczur
Tak :)

Gość hehe to widać ktoś więcej
niż przyjaciel,chociaż nie chcesz się do tego przyznać:P

Gość kochasz go ale nie chcesz się
sama przyznać przed sobą

Gość Dlatego przyjaźnie damsko-mesk
sa bez sensu

ja wiem? ...też przez moment byłam zazdrosna o bardzo dobrego kolegę ;) ...w tamtym okresie faktycznie się w nim podkochiwałam... (może i wzajemnie ale zawsze platonicznie) Zazdrości starałam się nie okazywać ...przyjaźnimy się do dziś ;)

Gość jedyna mozliwosc to
obustronna aseksualnosc, ale wtedy ta przyjazn jest bezplciowa:D

ja sama niewiem kim on dla mnie jest no bo skoro nie istnieje przyjazn miedzy kobieta i facetem. Tylko ze on nie jest kumplem takim zwyklym bo moge mu wszsytko powiedziec i on mowi wszsytko mi wiec to dziala w dwie strony

nie ma przyjaźni, a kumplostwo i koleżeństwo to nie przyjaźń. Ta jak wy macie koleżanki i przyjaciółki, chyba, że macie naście lat i każda, z którą spędzacie więcej jak 10 minut dziennie jest już przyjaciółką. Ja mówię o dorosłym pojęciu przyjaźni. Damsko-męska nie istnieje. Bo nie i koniec, zawsze prędzej czy później przyjdzie seks. Bo udany związek może powstać tylko na bazie przyjaźni. Jak nie ma przyjaźni to jest tylko seks a to nie trwa długo.

widzisz mówisz,że to tylko przyjaźń...a teraz wyobraź sobie,że on przychodzi do ciebie i mówi poznałem fantastyczną dziewczynę,idę z nią do kina, co ty na to?skoro twierdzisz że jesteście tylko przyjaciółmi...

on spotyka sie z roznymi osobami mial dziewczyne niedawno i mnie to nie rusza chcoiaz czasami niepowiem jest mi przykro i sie wkurzam no ale co ja na to poradze ze juz tak mam :P

właśnie, przychodzi i mówi, wiesz jaki miałem zajebisty seks z nią wczoraj? Jakiego nigdy nie miałęm. Pojedziesz ze mną wybrać dla niej pierścionek zaręczynowy? Świata po za nią nie widzę. Chcę mieć z nią dzieci. O ile już wczoraj jej nie zrobiłem.

ty tak masz... i jak sąsiadka idzie z chłopakiem to też się wkurzasz, jak rodzice wzięli ślub to też sięwkurzasz, bo tak już masz... co za obłuda :O Tak jak mówiłem, z nastolatkami nie gadam, bo nie mam na to ani siły, ani ochoty.

to czy taka przyjaźń istnieje zależy od definicji słowa przyjaciel Kolega o którym wspomniałam wyżej jest moim przyjacielem ...zawsze mogę na niego liczyć! Jak znamy się juz 4 lata nigdy się na nim nie zawiodłam! Jest mi bliski i nadajemy na tych samych falach! I na 100% seksu między nami nie było i nie będzie! Lubię jego żonę :)

heh zabilabym zartuje. Napewno byloby mi zal ze stracilabym takiego przyjaciela no ale co pogodzilabym sie z tym takie jest zycie. no przeciez nie bede go trzymac na smyczy albo lazic za nim krok w krok :) on i tak zawsze do mnie wraca po wszsytkich przejsciach i nieudanych milosciach :P

wracał jak do tej pory,a jak pozna kobietę i będzie chciał się z nią ożenić?

nie jestem zazdrosna o rodzicow ani kolezanki na ulicy bez przesady. Ale on jest dla mnie bardzo blisko wiec to chyba nic dziwnego ze jestem o niego zazdrosna to normalne uczucie bo to nie jets jakas chora zazdrosc obsesyjna . jego milosci tez miedzy nami nic nie zmieniaja. przyjazn byla jest i bedzie :)

Gość po ile latek macie etna i przy
jaciel?

będziesz szczęśliwa jego szczęściem? a mówisz że jesteś o niego zazdrosna:P coś tu nie gra nie sądzisz?

jestem o neigo zazdrosna ale nie tak do pzresady. przeciez chce zeby byl szczesliwy . Przyjazn to jedno a zycie osobiste milsoc itd to druga sprawa i ja w to nie ingeruje. Co am zostac starym kawalerem zebym byla szczelsiwa

ja zadalam pytanie czy zazdrosc jest normalna . a temat sie rozwinal ze najwiekszym problemem jest moj wiek. oczekiwalam normalnych odpowiedzi a nie robienia ze mnie idiotki.

wiek dużo wyjaśnia. Skoro nie odpowiadasz to znaczy, że masz naście lat i jeszcze gówno wiesz o związkach, przyjaźni i miłości.