Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cASABLANCa I.L.U

Nasz Premier i Jego ręka....

Polecane posty

upadek Naszego Premiera spowodował złamanie ręki.....denerwuje mnie gdy komuś znanemu stanie sie krzywda i juz robią z tego nie wiadomo co....a gdy normalny czlowiek cierpi...to nikt sie tym nie przejmuje...:/ sorrki jesli tym topikiem kogoś uraziłam....ale wkurza mnie takie postępowanie.... pozdrawiam serdecznie wszystkich za i przeciw:)

Gość fyt
to początek jego końca :P

Gość ile masz latek
?

buahahah kaczka złamała skrzydło!!!!!!!!! :) heheheh!!!!! RACJA! ROBIĄ Z TEGO WIELKIE HALOOOOO !!!!!!

Gość los monczusios
to ja zacytuje basha: No i prawda wyszła na jaw: Polską rządzi jednoręki bandyta.

mam 24 lata. a co ma wiek do mojego tematu?? to dibrze ze jest czlowiekiem religijnym...ale no kurcze dlaczego zwyklymi ludzmi tak sie nie przejmują.....zlamanie ręki wielkie HAAALo zrobili z tego :/

nio naprawde robią z tego cos bardzo powaznego...zajeli by sie wkoncu tym naszym Panstwem ,a nie zlamaną ręką......:/

Gość Widocznie Pan Bóg
ma go dosyc i nie chce widziec go w kaplicy, a może to było ostrzeżenie od Pana Boga żeby nie okłamywał Polakow

Gość wasz opiekun
czasem trzeba kawalka zelastwa na lepetyne zeby zrozumial ten i ow ze idzie w zlym kierunku... ALBO DYJABEL ,OW SMOK STARODAWNY KTORY ZWODZI CALA ZAMIESZKALA ZIEMIE, OW SMOK RUDY. KSIAZE CIEMNOSCI . BOG TEGO SWIATA . GWIAZDA ZARANNA . JUTRZENKA -SPRAWIL ZE NASZ swiety premier umilowany ,zlamal sobie reke by nie mogl pelnic swojego SWIATEGO poslannictwa wraz z KOTEM SWOIM .

Gość wasz opiekun
PODBIJAM