Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwallijjka

Jaki ojciec taki syn, prawda to ??!

Polecane posty

Gość konwallijjka

Mam mieszane uczucia, wszystko przez to, że tata mojego narzeczonego jest.. poprostu bardzo źle traktuje swoją żonę, grozi jej, lubi sobi wypić ogólnie nie jest w porządku. Kocha mmojego faceta ale strasznie się boję, ze będzie taki jak on, że będzie mnie tak traktował .. czy ktoś mial też takie obawy??

Gość Ale dobrze ci z nim
NIE

Gość zuzanka zimowa
ojciec mojej dawnej, wielkiej milości zaliczał kobiety /był wiejskim posterunkowym/ po latach jego synalek tez został policjantem i rowniez zaliczal kobiety/chorobliwie/

Gość czy to znaczy ze wszyscy
bracia sa tacy sami? zastanow sie... lepiej zobacz jak twoj chlopak zachowuje sie w stosunku do swoich najblizszych, jesli traktuje swoja matke z szacunkiem, jest duza szansa ze i ciebie po kilku latach bedzie tak traktowal

Często, ale nie zawsze. Mój brat zachowuje się wobec swojej żony wzorowo, czego absolutnie nie można powiedzieć o tacie :o

Gość zuzanka zimowa
konwalijka, zadajesz nam pytanie , a powinnas zawierzyc własnej intuicji to ty jestes blisko swojego chlopaka i kazdy element jego zachowania, ktory gdzies podswiadomie cię niepokoi, jest tobie przyjazny w sensie dzwonka wewnetrznego - ku ROZWADZE

Gość WŁASNE ZDANIE
WIESZ JESŁI ZNASZ DOBRZE TEGO FACETA TO POTRAFISZ OCENIC CZY JEST ON PODOBNY DO SWOJEGO OJCA CZY TEZ NIE. JUŻ PO JEGO ZACZOWANIU MOZESZ TO WYWNIOSKOWAĆ. JEŚLI JEDNAK NIE JESTEŚ PEWNA- UPIJ GO. PODOBNO PRAWDZIWĄ TWARZ MĘŻCZYZNY POZNAJE SIE GDY WYPIJĄ KILKA GŁĘBSZYCH. TO NAPRAWDE ŚWIETNY SPOSÓB, WŁAŚCIWIE JEDYNY SKUTECZNY. PRZEKONAJ SIĘ1 :)

Gość gsdfg
gdyby to byla prawda to do czasow wspolczesnych wszyscy mezczyzni byliby tacy sami, ot, jak praprzodek