Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnotka

naprawde glupi problem..

Polecane posty

Gość ciemnotka

hmm... troche gluio mi no ale ok.. zapytam tylko prosze o odpowiedzi normalne osoby - kobiety to nie jest zadna prowokacja otoz ostatnio gdy wkladalam sobie palec do pochwy, w jej tylnej czesci poczulam cos bardz twardego.. co to moze byc? normalnie jej miesnie sa miekkie ale pod nia poczulam cos twardego.. wydaje mi sie ze to moze jest kal? sprobuje jeszcze po wyproznieniu.. ale troche to niepokojace.. tzn czy podczas stosunku partner moze wyczuc ze tam "cos" twardego jest i ze to po prostu jest kal? :/ troche to zenujące.. nie bylam jeszcze nigdy u ginekologa

Gość jjjjjjjjja
kał w pochwie??wiesz co sorka ale niepowazna jestes

Gość to nie kał tylko pewnie
szyjka macicy:O To brzmi dziwnie, ale ona podczas cyklu "wędruje" i po obniżeniu jest właśnie na wysokości wsadzonego w pochwę palca, na tylnej ściance

Gość to nie kał tylko pewnie
pewnie jej chodziło o to, ze jej kał wypch jelita, a przeciez jelito jest tuz za ścianą pochwy:o Ale to szyjka maicy. Kał na tym odcinku nie występuje, bo bys już musiałą lecieć do kible:p Jak dojdzie tak nosko, to już musisz do kibla.

Gość ciemnotka
aha... dziekuje bardzo juz mi z ta informacja lepiej.. troche to dziwne ze ona tak wedruje no ale coz.. nie wiedzialam o tym. dzieki :)