Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tak

jak sprawić, aby facet był w siódmym niebie, co tak naprawdę was podnieca?

Polecane posty

Gość coś
ja uwielbiam jak moja pani mnie przywiązuje, uwielbiam to

Nie jestem facetem,ale powiem ci ze prawie wszystko:D Wystarczy ze ja pokaze mojemy kawalek uda;) troche pomrucze,pocaluje:) to odrazu staje mu na batrznosc;)

Gość związać
włączyć gaz, wyjść

Ja osobiście lubię jak kobieta naprawdę ma ochotę na sex a nie zmusza się do tego dla osiągnięcia celu po prostu trochę spataniczności bo tego nie można wyreżyserowac i koniecznie trochę romantyzmu bo niektórzy z nas również to lubią no i spróbować mu przekazać jak jest dla Ciebie ważny , a co do reszty to myślę , że kobieca intuicja załatwi resztę i gwarantuję , że będzie super o ile facet jest tego wart i to zrozumie pozdrawiam michal

witam! hm..jest baaardzo dużo sposobów by nas maksymalnie podniecić!!! :P ja uwielbiam element zaskoczenia! np. romantyczna kolacja wtedy gdy jej się zupełnie nie spodziewam, moja ukochana np. zakłada spódniczke lub sukienkę i jest bez majtek! albo francuzik podczas jazdy samochodem.... ssanie palca (tak!!! niby tylko takie coś) np. w hypermarkecie.... złąpanie za krocze w windzie \"przy ludziach\" (oczywiscie gdy nikt nie patrzy :P) bardzo lubie też gdy dziewczyna związuje mi ręce...gdy sama mnie rozbiera.... ogolnie bardzo podniecajace jest gdy kobieta wychodzi z inicjatywa jesli chodzi o seks a najlepiej jeszcze nowe pozycjie!!