Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paker_1978

mam okazje ozenic sie z bogata ale brzydka

Polecane posty

Gość paker_1978

W seksie troche nadrabia, nie leży jak kłoda, ale zdanie i opinia kolegów też się liczy Faceci! Co radzicie? PS. Nie kocham jej, co najwyżej $$ jej tatusia

Ale koledzy kasy Ci nie dadzą :) A może się przydać choćby na panienki żeby odreagować brzydulę ;)

Gość time
Puknij się dwa razy młotem w łeb,potem walnij barana,jak zobaczysz gwiazdy to one ci wskażą co robić,zapamietaj dokładnie ich połozenie względem siebie,jak nie zapamiętasz za pierwszym razem ,powtórz czyności z młotem i waleniem barana jeszcze raz:classic_cool:

Gość tak tak ozen sie z bogata
ale brzydka a zdradzaj ja na prawo i lewo z ładnymi ale biednymi!!

moja rada jest taka : ozeń się,a ktoregos pieknego dnia w najbardziej nieoc zekiwanym momencie zostaniesz bez kasy,domu czy tam mieszkania i z ogrrromnym dlugiem do splacenia i nielicz ze ktos Ci pomozeP.s. LUDZIE KTORZY MAJA KASE MAJA ROWNIEZ OCZY NA OKOLO GLOWY!!! pozdrawiam i zycze podjecia slusznej decyzjii

Gość taka jednaaaa
nie zen sie , bo ta kasa i tak nigdy nie bedzie Twoja , moj jest bogaty ale uwaza ze to wszystko jego (dodam ze nie polecialam na jego kase )

Gość Xawier
Pieniądze szczęścia nie dają I co będziesz z bvólem głowy wracał na noc do domu do niej??Po ślubie zaczniesz zdradzać a da sie to wyczućWojny,kłótnie,awantury.Po latach rozwód.Zostajesz z niczym. Albo z długami.I świadomością,że jednak nie było warto.Przegrałeś ż ycie.

Gość maciek_poznan
słuchaj, jak jesteś fajtłapa zebys sam $$$ nie umiał zarobić to mozesz sie podejmowac, a jak jesteś facet z jajami to znajdź sobie lepiej taką którą pokochasz