Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzyczka

Siusiak czy Siśka

Polecane posty

Gość muzyczka

kiedy ginekolog jest w stanie określić płeć dziecka? I jeszcze jedno dziewczyny, kiedy poczułyście pierwsze ruchy swego maleństwa

Ruchy poczułam w 17 tygodniu, niesamowicie przyjemne to bylo...:) Teraz 5 lutego mam miec robione usg (to będzie już 20 tc) i gin powiedzial, ze moze juz będzie co świdac :P

Gość ok 30 tygodnia ciąży
lekarz jest w stanie na 90% stwierdzić płeć dziecka

Gość magda11111111111111
Lekarz już przed 20tyg ciązy jest w stanie stwierdzić płec dziecka. ja w 20 byłam u\i wiem że będzie dzewczynka. to było usg genetyczne

ja byłam dzisiaj na usg (18tc wg OM, wg usg 17t5d) płci jeszcze nie było widać, ruchy poczułam w ubiegłym tygodniu (motylki i łaskotanie, leciutkie kopniaczki nie wyczuwalne ręką, tylko od środka :P ), a dziś pierwsze porządne, czułam nawet jak przyłożyłam rękę :D

Gość muzyczka
kurcze ja jestem w 16 tygodniu i się strasznie niemogę doczekać i kopniaków i już bym chciała wiedzieć czy będzie facet czy dziewczynka. W poniedziałek ide do gin i liczyłam że się dowiem

Gość kkkkkkkkkkkkkkooooooooooooo
aleś ty kobieto niecierpliwa

Hej magda11111111111111, gdzie mozna zrobic usg genetyczne, czy są jakieś szczególne wskazania to takiego usg. I jaki jest koszt.

Gość muzyczka
no wychodzi mi z tego że będzie dziewuszka. Kurcze ale jestem ciekawa czy faktycznie. Już się nie mogę doczekać aż będzie ze mną