Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polak za granicą

Dlaczego Polacy nie lecą tak na obcokrajowców jak Polki ?

Polecane posty

Gość polak za granicą

wy was akceptujemy takie jakie jesteście a wy ?

Gość ja ja ja
ojej straszny problem...

Gość Mark of Chaos
jak nie wiadomo o co chodzi...to o co zazwyczaj chodzi ? :)

Gość Michał_moralizator
Bo myślą, że jak dadzą dupy czarnemu to są wielkie europejki i światowe dziewczyny.....a jak narazie to budzą tylko obżydzenie białych w Anglii

wydaje mie, że dlatego, że dużo facetów nie posiada w swoim zachowaniu żadnej kultury, za dużoo przeklinają i ciągle oglądają się za innymi (nawet w towarzystwie swojej ukochanej), nie potrafia doceniac to co maja i o co tak ( kiedys ) walczyli. Cudzoziemcy zatem mogą się wydawać kobietom (Polkom) bardziej atrakcyjniejsi bo skoro oglądają się za nami i wciąż o tym mówią, że Polki są najpiękniejsze na świecie i potrafią naprawdę długo i szczerze uwodzić patrząc tylko w nasze oczy ... zatem górą stają się cudzoziemcy............tak mi sie wydaję

Gość bo faceci leca na urode
a kobiey na pozycje spoleczna

Gość dsfdd
bo obcokrajowcy sa przystojni

Nie chrzan, to cudzoziemki na Was nie leca, a na nas cudzoziemcy - tak :P Poza tym milo jest spotykac sie z kim, kto nie zgrzedzi, fajnie wyglada i jest usmiechniety...

Gość Michał_moralizator
enamorada ty jesteś znana na tym forum z dawania dupy obcokrajowcą więc ty się tu lepiej w ogóle nie wypowiadaj Na takie łatwe jak ona to leca :D głupi by nie skorzystał :)

Gość bo moze sa hetero
;)

Gość dsadsadsa
O co wy sie klocicie , jakos nie zauwazylem zeby Polki wychodzily za maz w ogromnych ilosciach za obcokrajowcow , w wiekszosci przypadkow to jest tylko przygoda , epizod i ja ich wcale nie potepiam bo nawet nie ma takiego prawa , mialem dziewczyne z Dominikany ale to bardziej z ciekawosci chyba , bylo fajnie ale nie planowalem z nia sobie zycia ani pewnie ona ze mna , liczyla sie chwila obecna . To czy Polki sa najpiekniejsze czy nie to rzecz gustu bo pod wzgledem urody to dla mnie z latynoskami nie maja szans ale to tylko dlatego ze zawsze mnie krecil taki typ urody , teraz jestem z Polka i jest mi dobrze . Dodam jeszcze ze jak szukacie naprawde ladnych dziewczyn to jedzcie na Copacabane w Brazylii , w kilka minut zobaczycie wiecej pieknych dziewczyn niz przez cale zycie w Polsce .

Gość tralallaa
jak polak Gay i Obcokrajowiec też- to pewnie ,leci\' ;-)

Gość nie rozsmieszjacie mnie hahaha
Na Polki leca, bo Polki daja, a Polacy wiernie trwaja w swej cnocie i opieraja sie seksualnym zalotom cudzoziemek... hehe, juz to widze.

Gość tralalalalalla
enamorada---właśnie nie zrzędzą i słodko się uśmiechają!!!

chyba tez przychyle sie do opinie o hetero :) nie wiem co Polki widza w obcokrajowcach bo ja osobiscie tego czegos jescze nie zauwazylam a jestem tu troche zauwazylam za to ze jesli chce sie poznac kulturalnego Polaka to trzeba wejsc na internet lub....... wrocic do kraju bo na ulicy to raczej takiego nie spotkasz nie zamierzam tu nikomu ublizac tylko mowie co widze, a widze ze wiekszosc facetow woli obnosic sie z chamskim zachowaniem i chwalic szeroka znajomoscia niecenzuralnego slownictwa niz zwrocic na siebie kobieca uwage w cywilizowany sposob zakladam ze dziala to w druga strone - jesli normalny facet chce poznac normalna dziewczyne to raczej dyskoteka na Willsden Junction i O\'Neills odpadaja...........

tralalalallla - sorki, nie lubie uogolniac, wiem, ze istnieja fajni Polacy, bo przeciez mam mnostwo super kumpli w Polsce, wkurzaja mnie tylko takie tematy zazdrosnych polakow, ktorzy z gory juz maja utarta swa wlasna teze co do Polek za granica. Prawda jest taka, ze od 2,5 roku nie spotykalam sie z zadnym Polakiem, bo nie mam z nimi kompletnie do czynienia. Czasem mysle, ze dzieki Bogu. ;) Poza tym jestem zakochana w kulturze iberoamerykanskiej, w ludziach, w jezyku, wiec nic dziwnego, ze chlopaka tez mam stamtad :) Kazdy ma prawo wyboru.

moge napisac z czystym sumieniem,ze bylam poltora roku w anglii i nie dalam sie!!! zawsze chcialam faceta polaka-udalo mi sie ;-) jak najbardziej cenie i szanuje...szczegolnie na emigracji x

Gość RabarbarUK
Stwierdzenie ze Polacy sa wulgarnymi alkoholikami jest tak samo prawdziwe jak stwierdzenie ze Polki sa łatwymi kur... lecacymi na kase..... Co do porownan z obcokrajowcami, no coz kazdy mowi to co widzi lub chce widziec. Wystarczy wyjsc wieczorem do miasta(przypuszczam ze w kazdym miescie UK) by zobaczyc tysiace piajnych do nieprzytomnosci anglikow, najaranych maxymalnie murzynow z giwerami za paskiem lub hindusow/pakistanczykow zujacych tabake. Ktoregos dnia przebywajac w towarzystwie Polek w jednym z barow w Luton uslyszalem "o zobacz Polacy jak zwykle nawaleni" choc byli faktycznie pijani tak samo jak 150 znajdujacych sie w tym barze mezczyzn innych nacji. Co do wulgarnosci - no tak slowo bitch lub fuck brzmi o wiele lepiej niz ku... lub ch.... - brzmi tak nowoczesnie, tak swiatowo...

Gość np taki hiszpan jest 5 razy
ładniejszy niz jakis Polak do tego czesto obcokrajowcy maja lepsze maniery sa milsi i lepiej sie ubieraja a Polacy-chamstow na kazdy kroku co 2 słowo na K.. , ubrani bez gustu jakby ubierali na siebie co popdanie ,30% pije, a wygladaja tak przecietnie ze az mi ich zal -zaniedbani nudni nie ma o czym z nimi rozmawiac-kasa udezyła im na mozgi i jak roboty tylko tyraja za te funty czy euro a skapi i tak dalej choc na koncie odłożona juz spora sumka

Gość polscy mezczyzni to prostaki
i pustaki w wiekszosci dodatkowo brzydza mnie bo chodza do burdeli lub maja przygodne kontakty seksualne z kim popadnie ostatnio naiwna dziewczyna przespala sie z jakims znajomym Polakiem i ma jakies weneryczne chorobsko takze ja wole byc sama niz zwiazac sie z jakim Polskim prostakiem burakiem

Gość Armageddon
Hehe Pani o nicku --------->polscy mezczyzni to prostaki jest tak zafascynowana swoim osobiscie zacofanym zdaniem ze chyba nie zrozumiala jednej z niewielu sensownym wypowiedzi na tym forum ----> RabarbarUK

ja chcialam tylko zauwazyc ze polacy jak widza ladna hiszpanke, wloszke lub jakas inna dziewczyne o kolorze skory capucino to miekna im nozki i dostaja zawrotow glowy.... wiec leca na to co egzotyczne

Gość Regina W
dlatego ze murzyni i Azjaci sa latwiejsi od Polakow. to nie to ze wola, tylko gdy nie trafi sie Polak to biora to kto je chce. Sa po prostu bardziej otwarci w podrywaniu i poluja na biale kobiety. Polacy dajcie sie latwiej poderwac i Polki nie beda liczyc na obcych. We jestescie naszym pierwszym wyborem. tylko czasem trudno w praktyce na was trafic.

Gość Regina W
to n ie ma nic wspolnego z kolorem skory. tylko z autoprezencja i pewnoscia sibie. kazdy najbardziej lubi pertnera takiego jak on a nie egzotycznego. to mit. co do Polek, to czesto sie dziwie, ze wybieracie tych obcokrajowcow, ktorzy nie maja nic lepszego od Polakow. Z super Hiszpanami jakos rzadko was widze, czesciej ze starymi utyranymi, bezzebnymi czarnymi, w odziezy z lat mlodosci. Dziwie sie. Czesto pierwszy lepszy Polak bylby o wiele lepszym wyborem. A najgorsze ze ggy sie to Wam wytknie w twarz, to zamiast sie opamietac, wyzywacie od rasistow. Po kilku latach takie dziewczyny i chlopaki z mieszanych zwiazkow najczesciej zaluja, ze nie wzieli kogos swojego. A juz najwiekszy zal maja dzieci, ze sa mieszane. Tak wiec przemyslcie sprawe poki czas bez zacietrzewiania sie. Bo caly narod na tym traci.

Gość gość
Tak narzekacie na wulgarnych polakow a jak polak jest kulturalny to uwazaciego za ciote. Tu nie chodzi o to jakim sie jest tylko kim sie jest. Gdybym zachowal osobowosc i wychowanie ale bylbym innej narodowosci wiekszosc z was pragnela by mnie a poniewaz jestem lokalny to nie mam powodzenia.

Gość gość
mieszkam za granica i znam osobiscie wielu naszych rodakow ktorzy leca tylko i wylacznie na ciemnoskore dziewczyny, turczynki, iranki, mulatki, azjatki.. mieszanki narodowosciowe przypadaja im najbardziej do gustu .. dlaczego tak jest ? jeden mi powiedzial ktory ma dziecko z turczynka, ze tego w polsce nie ma, te kobiety sa z wygladu bardzo pociagajace, czarne oczy, bujne wlosy, ciemna skora.. ciagnie ich do tego czego nie ma w PL.. te kobiety sa bardzo piekne, wiec sie nie dziwie.. co zaobserowalam jeszcze, te zwiazki sa jednak wylacznie na krotka mete.. krotka fascynacja, glownie uroda, pozniej wychodzi roznica kulturowa, duzy wplyw na zwiazek posiada rodzina dziewczyny, dlatego jak wczesniej pisalam, lacza sie ze soba ci ludzie, plodza piekne dzieci, a potem no coz.. lacza sie z powrotem z polkami - jest to bardzo czeste.. pozdrawiam

Gość aliszji
Już tak nie narzekajmy na naszych facetów… ;) OK, stereotyp jest taki, że Polak to prostak, cham, który siedziałby przez cały dzień przed telewizorem z piwkiem i pilotem i nic nie robił. Oprócz tego jest obleśny, bezczelny i gotowy do zdrady. Ale w gruncie rzeczy o każdym narodzie można by tak powiedzieć, u nas wcale nie ma wielu takich facetów, jak ten stereotypowy. Naprawdę nie uważam, żeby Polacy byli gorsi od obcokrajowców. OK, nie mówię, że nie szukam partnera też poza krajem, bo jak szukam na mydwoje faceta, to zaznaczam też opcję, żeby pokazywały mi się oferty zagranicznych mężczyzn, z Niemiec, Austrii itp. Ale prawdę powiedziawszy nie przywiązuję dużej wagi do narodowości. To przecież nie kraj, w którym się urodził decyduje, kto jaką jest osobą. Dlatego moim zdaniem nie powinniśmy uogólniać i krytykować jakiejś jednej nacji. Wszędzie znajdą się czarne owca, jak również rycerze na białym koniu;)