Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 faza

Testowanie tydzien po owu??

Polecane posty

Gość 2 faza

Co myslicie o tak szybkim testowaniu?? Ja wiem, ze powinno się w dniu @ najwczesniej, albo poczekać kilka dni az nienadejdzie, ale jeśli ktoś niestety musi - bo...bierze leki, ktore ew. musi brac dalej jak zaciązył, a jak nie do odstawic - mysle o duphastonie i innych pochodnych progesteronu....to na ile taki test może byc wiarygodny - powiedzmy robiony w 23-26 dc?? Czy wogole może wyjśc...?? Zakupialm "pre-test" pisze ze niby 6 dniową ciąze moze wykryć..., ale......... sama nie wiem czy jest sens go rozpakowywać??

Gość 2 faza
a tak wogole poza tym czy jest sens czy nie - czy jest wśród was ktoś - kto w takim tescie, w takim okresie - "wykrył" ciąze i dalejw szytsko było jak nalezy..tzn..nie był to przedwczesny alarm??

hmmm.... podbno mozna sobie niepotrzebne nadzieje narobic... bo mimo plusowego testu @ przychodzi... Ale... wiem jakei to kuszące..sama z soba walcze :)

osobisie bym poczekala z tym testem bo biorac leki mozna troche wplynac na wynik testu.......jesli byly to jakies leki ktore mialy przyspieszyc i wspomoc jajeczkowanie -jakies hormony + zastrzyk, to bym nierobila testu jeszcze......wiem co to znaczy planowac ,starac sie.........ale to mnie duzo kasy kosztowalo ihihhi na te testy!!:):):) ....ale zrobisz jak uwazasz!:):): w kazdym razie trzymym kciuki za ciebie!!

ja zrobilam na 4 dni przed spodziewana @ i wyszly II kreseczki ale nie kazdemu tak szybko wychodza a robilam testami zakupionymi na allegro jeden test za niecale 3 zl i najszybciej wykryl ;) pozdrawiam