Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona 24 latka

co byscie zrobili na naszym miejscu?

Polecane posty

mam 24 lata moj facet 28lat ja zarabiam 800zl a mj facet 1000zl bardzo chcemy razem mieszkac ale nie mamy gdzie ani u mnie ani u niego nie ma warunkow.Na wynajecie nas nie stac jestesmy zrospaczeni nie wiemy co zrobic:(

Gość wyjechac za granice
do Anglii, Irlandii, Szkocji Tutaj bedzie wam ciezko

Gość Nowijka
Może nie miszekajcie ze sobą jeszcze, bo dopadnie was monotonnia i rutyna.

jestesmy razem juz 7 lat i bardzo chcemy razem zamieszkac

Gość skowroneczka
loo no czemu..przeciez wynajecie kosztuje 200-300 zl..nie dacie rady?

zagranice raczej nie wyjade jakos mnie tam nie ciagnie.Jestesmy strasznie zdolinowani

Gość wyjechac za granice
chyba zdołowani...............

hmmm u mnie w Poznaniu wynajecie pokoju np u kogos w domu kosztuje 350zl od osoby.A kawalerka ok 800zl

a gdzie mieszkacie?

ost jeszcze kompa na raty za 3000zl kupilam i 10 rat bede musiala splacic

megan24ona a gdzie mieszkacie?

jezeli Wasze dochody sa rzedu ok. 1800zl miesiecznie i sa stale to postarajcie sie o kredyt developerski na np. ok. 30 m mieszkanie to bedzie splata miesieczna ok. 500 zl rata i 400 zl oplaty - media. zostanie Wam 900 zl to jesli nie pijecie i nie palicie to na poczatek kochajac sie mozna przezyc a z czasem cos sie zmieni zycie podpowie nowe rozwiazanie. pomyslcie-przeczekajcie i nie psujcie. a bedzie lepiej. czego Wam zycze,.

mietek mozesz cos jasniej napisac?

na 1000leciu,szkoda ze tak pozno sie obudzilas mieszkania nieco poszly w gore chociaz moim zdaniem wynajmowanie to glupota lepiej na kredyt!!!

nasze zarobki sa smieszne min placa powinna byc 2000zl a za taie grosze nie ma jak zyc:(

albo woz albo przewoz z czegos trzeba zrezygnowac!!! mieszkanie razem to juz wielka odpowiedzialnosc i wtedy wlasnie poznaje sie czlowieka...w sytuacjach czesto kryzysowych.skoro tak bardzo sie kochacie dacie rade!!! pozdro x

sluchajcie jak np kredyt 200 000 zl bysmy chcieli na 30 lat jaka rata by mogla byc? i jakie zarobki trzeba wykazac?

Gość mam tak samo jak ty
ja 1000 on tez cos koło tego. W moim mieście wynajęcie mieszkania to min. 1000- 1500 zł. Nie mamy szans na kredyt. Poza tym nie wiadomo czy za rok, dwa.... będzie praca i za co spłacać wtedy kredyt, jak nie ma się żadnych oszczędności? Chyba w domku na drzewie zamieszkamy...

dobre hihihi czasami lapie taka dolinke ze masakra nie mamy kasy na mieszkanie a juz nie wspomne o potomstwie:(

Gość wodociąg
miałam ten sam problem, i 8 lat mineło jak tak sie tułalismy, on tam ja tu. Potem kredyt i mieszkanie kupiliśmy jednak wtedy sie rozstaliśmy. Skończyła sie miłość, i nie wazne juz było mieszkanie w którym mieszkałabym z kims kto po 8 latach mi zbrzydł. Dojrzałam, zmieniło mi sie wszystko, a przechodziłam ten związek.

Gość wodociąg
powiem ci ze na 30 lat 200 tys nie wiem czy dostanie osoba która nie ma stałej pracy min 200 zł kazdy z was. Ja miałam na styk 1200 zł i na 15 lat dostałam nieduza kwotę bo miałam reszte swoich. Musisz byc wypłacalna i bank robi tak. Od pieniązków które masz musisz odjąc wszystkie opłaty związane z mieszkaniem i jeszcze musi ci zostac 700 zł na zycie i reszta idzie na kredyt.

Gość Dziewczyno ty ...
chyba nie wiesz co mowisz razem macie dochody 1.800,- zł i myslisz o kredycie 200.000 zł - jesteś chyba chora albo kiepska z matematyki Poza tym nie jestescie małżeństwem i nie dostaniecie kredytu mieszkaniowego bo zadne z was nie ma zdolnosci kredytowej. W Poznaniu mozna wynająć kawalerkę za 500 zł + stale opłaty, ale poniewaz macie male pensje to mozecie wynając sobie mieszkanie tańsze np. z piecami :-D Tez mieszkam w P-niu i wynajmowalam mieszkanie więc orientuje się w cenach :-D, pozdrawiam

Przy 200.000 zł rata w najlepszym wypadku wyniesie 800-900 zł (w złotówkowym pewnie więcej). Znaczy to tyle, że jedno z Was musiałoby mieć dochód rzędu min. 2000 zł.

Gość do do do do
do dziewczyno ty - z choinki się urwałaś - a odkąd to trzeba być małżeństwem, żeby kredyt wziąć ?? :-p

Gość oj trzeba poszukac tanszego mi
mieszkania, czy musiscie mieszkac w centrum albo na jakims drogim osiedlu? a jesli wynajmowac to bron boze za posrednictwem agencji, no chyba ze macie kase na czynsz, na kaucje i na prowizje dla agencji w 1 miesiacu

hmmm dostane kredyt na 100% bo wezme na ojca a on ma duze zarobki. Za 200 000zl chyba dostane duza kawalerke albo male 2 pokoje.Jutro ruszam szukac nowej pracy cv juz mam przygotowane:)

wole kupic niz wynajmowac.Chce mieszkac na osiedlu blisko centrum

Gość Maxx
zrospaczona 24 latka- Jak nie macie gdzie mieszkać w Poznaniu to zapraszam na Śląsk, tutaj można taniej wynająć mieszkania no i pracę tez łatwej znaleźć bo Aglomeracja naprawdę dużo.

hihihihihi dzieki za zaproszenie