Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haaaanka

Nie mam orgazmu mimo silnych starań

Polecane posty

Gość haaaanka

Mam poważny problem :( Jestem z facetem 1.5 roku. Zawsze było mi z nim cudownie.. orgazmy pierwsza klasa.Jednak od 2tyg. nie potrafie.. nigdy wcześnij cos takiego nie miało miejsca.On bardzo się stara.. jednak nic. :( Nie wiem co jest grane,ale myśl że już nigdy nie osiągne tego stanu załamuje mnie hehe nie no to juz tak na żarty wziełam.Ale.. kurcze skąd mógł wziąść się taki problem...Może ktoś wie?

Gość h_a_n_u_ś_k_a
co Ty piszesz??wszystkie Hanki zawsza mają orgazmy 🌻

Gość haaaanka
nie tu chyba nie chodzi o to że chcę go 'na siłę' jednak kurcze.. no przeszkadza mi troszke jego brak :p a mojemu mężczyznie jeszcze bardziej już sobie ubzdurał że mu sie fiutek kurczy heh

Gość h_a_n_u_ś_k_a
moze się kurczy :o

Gość haaaanka
e tam.. nie zauważyłam róznicy,ale w sumie to osttanim razem nie czułam go :p hehe.. ale tak apropo to powiem ze ogolnie to ma 19cm na 15 :) wiec ogolnie rozmiarek jest jak njabardziej na tak wiec nawet jkaby sie tam miał troszke skurzyc to nie sadze zeby to mialo jakis wplyw,a ponaddto czy to orgazmu lechtaczkowego potrzbny jest fiutek- z teog co mi wiaodmo to nie.. wiec kurcze to nie moze byc dlatego :( jakies inne porpozycje :(?

Tak. Ja mam inną propozycję. Odpocznij od seksu tak ze dwa tygodnie... Wtedy prawdopodobnie Twój orgazm jeszcze szybciej sie odnajdzie, niż się zgubił. :) I nie baw się prysznicem, ani niczym innym! ;)

Gość haaaanka
hehe prysznicem?co ty tez to robisz ??:-D

Gość feeefaa
Życiowy problem, katastrofa prawie: od dwóch tygodni nie miałam orgazmu!!!!!! Straszne. Potworne. Przerażające. Ludzie przestańcie myśleć fiutem i macicą. Nie macie większych zmartwień??? To pogratulować.

Gość haaaanka
a czy ja mówie ze nie ma większych zmartwien? nie więc się nie czepiaj mi tuu :) a tak apropo ty widze tez masz jakies porblemy że na kafe siedzisz wiec nie czepiaj sie innych. Dla mnie to jest pwodod do rozpaczania jednak nie wiem co jest tego rpzyczyna dlatego pisze

Gość ta nowa
poprostu mozesz byc zestresowana lub zmeczona- organizm to nie maszyna ! Gdybys byla na luzie ze swoim partnerem na wakacjach na Caraibach - to napewno lepiej by wam wyszlo ! Otoczenie, atmosfera tez sie liczy..

Gość haaaanka
No stres też wchodzi w gre.Ostatnio chodze jakaś taka nerwowa i zestresowana.