Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaleniec

Ludzie widzieliście kiedyś kogoś !!

Polecane posty

Gość Szaleniec

kto masturbował się na świeżym powietrzu Ja widziałem raz typa jak wrcałem wypity.. jak walił sobie konia na smochód.. to są fakty miałem 18 lat wtedy..... Wziołem patyk i udawałem trzeżwego... żeby ten zboczek nie próbował cos do mnie :P

Gość Szaleniec
Byloto jakieś 100-150 metrów od Burdelu .. co za kretyn....

Gość Szaleniec
Zamiast skorzystać jak miał potrzebem wolał sobie zwalic a samochód łaDNY PORYP....

Gość wielokrotnie
widywałam takich zboczków w drodze do szkoły (liceum typowo żeńskie)

Gość Szaleniec
dodam fakt że jeszcze jakiś pedał sie do mnie przyczepił .. co miał żone i dziecko i chciał żebym mu zrobił loda ale kretyn na początku mu chciałem wyjebac... ale myśle.. toleranja ... i powiedziałem że niemam czasu a wydawał się normalny facet.. a takie coś w głowie ..... ja piedole.... potem miałem kilka dni uraz psychiczny.... ehh...

Gość Szaleniec
to co mówie to fakty pozatym poco miałbym ściemniac uważajcie jak chodzicie mówie.. wam to było coś 1 w nocy.. byłem wypity... gapił się na mnie podeszłem się spytać o godzine mówił że idzie w tym samym kierunku.. siadłem na przystanku a on cos takiego pierdolił do mnie.. na poczatku wstalem i chciałem to co pisałem.. ale potem sie opanowałem... i powiedziałem ..że co on to gada.. potem przez kilka dni jak widziałem faceta koło 40 ,w okularach.. to odrazu czaiłem... teraz jestem już starszy.. ale chciałem się tym podzielić.... bo widze że tu rózne rzeczy an forum sa to może wy mnie zrozumiecie... i jakieś rady na przyszłośc heh...

Gość Szaleniec
Pamięta jak gadał że niema to jak facet z facetem się rozumie .. co za typ... żone dziecko miał a takie coś bezwstydna zboczona świnia.... pod jakiś mos chciał iśc kurwa... powiedziałem mu żeby do burdelu se szedł... heh raz w życiu miałem tylko takie coś... a gapił się na mnie jak jakiś głupek...aż mi głupio było bleeeee

Gość Szaleniec
Miał ktoś z was coś takiego ?? pytam poważnie to nie prowokacja to fakty w 100 % !!!

kiedyś jak jechałem z wycieczka szkolną..... na parkingu...nagle z lasu wyskoczył jakis koleś, interes w łapie i jazda...krzyczy, jęczy, dziewczyny, nauczycielki wpatrzone jak w obrazek :P hehe ale mieliśmy z niego wycie...

Gość Szaleniec
Są tu jacyś ludzie czy nikt niemał takich sytaucji :(( podobnych poważnie pytam ludzie ??

Gość Szaleniec
Szkoda żę tak mało ludzi tu jest... jestem ciekaw jakbyście się zachowali ... na takiego drania... ..typ.. był średnio nachalny.... Naciekawsze było to że powiedział mi ze się na niego gapiłem.. co za duren...to było na dworcu PKS... A MI DOKUMENTY WYPADłY HEH BO ATOBUS ZWIAł Z POPIJAWY ZE ZNAJOMYMI.... NIGDY TEGO NIE ZAPOMNIE..

Gość tak jest
To nie zadna prowokacja.niektorym ludzia sprawia to przyjemnosc jak kto patrzy. moja dziewczyna miala nie raz taki przypadek,ze jak szla do pracy to gosciu obok blaszaka sobie jechal i jeszcze stukal w ta bude zeby sie ludzie patrzeli. Zapraszam do Poznania (Dębiec) to na wlasne oczy zobaczysz!