Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilla_Dancer

Miłość bez Granic czy to możliwe.?

Polecane posty

Jasne ze mozliwe..jestem 20-sto latkiem tętniącym zyciem..dzieki mojej kobiecie..moze stwierdzicie ze jestem młody i głupi..ale sie mylicie.. Moje bejbe..wypełnia moje zycie po brzegi..nie jestem w stanie przestać o niej myślec..to uczucie zawładneło całym mną i jestm w stanie oddać wszystko zeby była szczesliwa.. Sylwuniu Kocham Cie..:P

Pewnie, że itnieje miłość bez granic - my jesteśmy tego najlepszym przykladem Majkelku... Kocham Cię ponad życie i jestem w stanie zrobić dla Ciebie wszystko. Nie ma dla mnie rzeczy niemożliwej :) Jest ktoś tak zakochany jak my? :D

Napewno są ludzie tak szczesliwi jak my albo przynajmnij troche podobnie.trzeba wszystkim opowiedziec o naszym szczesciu..bo jest tak wyjatkowe..i niepowtarzalne.. To Miłość moja droga..Miłość.. Kocham Cie..

Trzeba się chwalić tym, co piękne - a nasz miłość na pewno jest piękna i wyjatkowa :) Z tym, że wydaje mi się że dzisiaj ludziska to chyba śpią, bo nawet do dyskujsji się nie dołączą :P

Napewno śpią...bo są normalni a nie tacy jak my..:P dwa kochające sie oszołomy..:P moze my tez pojdziemy spac..? brakuje mi Twojego ciepla..zapachu... glosu... Tesknie za Toba Kociaku

Kochanie... mi Ciebie też brakuje... już nie mogę się doczekać kiedy razem zamieszkamy... ja już chcę mieć wspólną sypialnię, wspólny prysznic, móc dzielić się z Tobą każdą drobnostką... :*

Oj dziekujemy kolezance za wsparcie.. Czy Ty tez uwazasz jak my..? Miłość bez granic..? albo inaczej czy miłosc nie zna granic..?

Nie smutaj sie.. My z Sylvialicious trafilismy na siebie prawie ze przez przypadek.. tydzien po tygodniu czailismy sie zeby ktos zagadał..az wkoncu na imprezie stało sie.. poznałem cudowna kobiete z którą chce spędzić resze mojego zycia..jest wszystki czego pragnąłem od zawsze..budzi moje zmysły..powoduje ze ciągle o niej mysle..tesknie w kazdej chwili kiedy nie ma jej przy mnie..Ubóstwiam Cie Kochanie...

Noo... nim się poznaliśmy to długo musieliśmy się naszukać :) Ale warto szukać tą jedyną osobę :) Dopiero teraz wiem co to jest szczęście :D Dziękuję Kochanie za każdą noc, za kazde chwile, za kazde słowo, za wszystko :* KOCHAM CIĘ :*

Jest taka jedna historia dotycząca miłości.. Zawsze przy narodzinach człowieka rodzi sie jego dusza.. która spada na ziemie..i rozdziela sie na dwie polowy. Naszym zadaniem jest poszukiwanie tej drugiej polowy choc przez całe zycie..nas spotkało szczescie..jestesmy razem..i wiem ze Ty Kochanie jesteś moją drugą połową.. Kocham Cie bardzo mocno..

Gość DuszaMoja
Dobranoc Panie thx za te słowa powodzenia obydwu wam życze szczerze :)