Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obgryzaczka34565

chcę przestać obgryzać paznokcie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość obgryzaczka34565

ale nie chce już stosowac płynów do smarowania bo przechodzą na jedzenie i wszystko czego dotkne, chciałabym znaleść inny sposób, może jest ktoś kto czymś się zmotywoał.Może są jakieś super utwardzacze do paznokci?

Gość Ewelusinka -
Ja obgryzalam strasznie dlugo i na strasznie krotkie, i na takie krotkie wlasnie zalozylam tipsy po tygodniu odlecialy dwa paznokcie bo wiadomo jak maja sie trzymac prawie na samych opuszkach, ale zalozylam na nowo te dwa i tak przemeczylam trzy miesiace w paznokciach az odrosly i pozniej ratowalam je po tipsach :-) Najleprze rozwiazanie :-)

Gość rororororor
MOŻE I TAK

Gość ************
chcesz przestac obgryzac paznokkcie????? w sesji?? :D

Mnie wystarczyła silna wola. Jeśli sama sobie nie powiesz, że z tym koniec to zawsze znajdzie się okazja do \"jedzenia\"

Gość Ewelusinka -
Ja tam tysiac razy sobie powtarzalam ze przestaje, ale ciezko jest bo jak paznokiec odrasta to korci do ogryzienia go bo zaczyna ci przeszkadzac ta dlugosc, nie jest sie nauczonym, najleprze są tipsy, bez sensu gryść plastik no i meczarnia w nich trwa dwa trzy dni pozniej sie juz przyzwyczajasz i czekaz az same odrosna :-) po sciagnieciu tipsow najlepiej sobie kupic odzywke sally hansen :-)

Gość maaaaaajaa
ja tez obgryzam ale mam silnawole zapuscilam paznokcie i poprostu obgryzłam dwa i dopiero pó.xniej sie skapłam ze obgryzam szybko wziełam reke od ust ale dwóch paznokci juz niebylo poprotu niemam nad tym kontroli ...;(

Gość maaaaaajaa
no ja póxniej spiłowałam reszte bo niebede chodziła z dwoma obgryzionymi bo jak to bedzie wyglądac oi zaczynam od nowa zapuszczanie yhhh;( a zandcie jakas dobra odzywke na paznokcie kolezanka miala piekne paznokcie i mówiła ze jakas z sorai miala ale niepamieta jaka...moze któras miala jakas odzywke z sorai bo jak juz zapuszcez to sie czesto łamia ;(

Gość Ewelusinka -
Kup sobie sally hansen buteleczka złota przyspiesza wzrost i wzmacnia sa twarde i zdrowe. Rewelacja po tygodniu uzytkowania widac extra efekt. Najlepiej kiedy co dwa dni sie nią maluje i zmywa starą wersje i tak w kołko przez dwa tyg a pozniej to juz mozna malowac raz na 5 dni.

Gość Ewelusinka -
zaznaczam ze kosztuje ok40zł ale warto, ja jej uzywalam ale popsuly mi sie po pol roku bo zaczelam prace w solarium i od srodku chemicznego ktorym czyszcze lozko zrobily sie miekkie ale i tak dzieki tej odzywce jeszcze jakos żyją.

Gość oli122
Mozna to kupic w aptece?

Kup jakąś odżywkę i maluj, maluj i jeszcze raz maluj! Jak ja nie mam pomalowanych paznokci choćby zwykła odżywką to od razu ładuje palce do buzi. Obgryzałam od kiedy pamiętam, teraz mam 21 lat i dopiero od zeszłych wakacji mam normalne paznokcie. Dbaj o nie, smaruj olejkiem rycynowym, kremuj, wtedy bedziesz o nich myśleć i kontrolować odruch wkładania palców między zeby... życze powodzenia! A założenie tipsów na jakiś czas to też niezle rozwiązanie, ale można i bez tego.

Gość Ewelusinka -
Sally hansen jest w sklepach kosmetycznych gdzie maja duzy asortyment. rozne drogerie...

Gość oli122
a w rossman? czy bardziej w naturze?

Ja po rpostu malowałam lakierem. ak ugryziesz takie 2 warstwy (nawet bezbarwnego) to ci odechciewa.

Gość Ewelusinka -
ja malowalam chyba przez pol roku idalej obgryzalam hehe, a tą odzywke mozna kupic albo na allegro jak ktos ma konto a jak nie to w rosmanie powinno byc bo u mnie w naturze niemaja tego tylko inglota i coral ale mozesz zobaczyc pewnie w kazdej naturze jest cos innego.

Gość jakkakak
mi sie snil malaszynski, pocalowal mnie po przyjacielsku w usta, i zaczal zartowac, cos tam cos tam mowil... "i te obgryzione paznokcie"h ehhehe tak bym chciala przestac, bralam ju skrzyp, silice, i dupa :( ciagle lamliwe i miekkie

Gość maaaaaajaa
no ja własnie kupie sobie odzywke i bede smarowac i guma do zucia mi pomaga jak mam cos w buzi to niewkładam palców :P

Gość Artureczekiek -
a moze cos innego powinnas wlozyc do buzi hahahahahahaah ^.^

Gość chceprzestacobgryzac
Czesc, pomagam za darmo pozbyc sie tego nawyku obgryzania paznokci. napiszcie do mnie to Wam powiem jak to zrobic. moja strona www.obgryzaniepaznokci.pl Pozdrawiam z Wrocławia Michał