Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja testosteronka

testosteron a niepłodność - kto miał wysoki testosteron????

Polecane posty

JA TEZ mam pcos i wysoki testosteron...brałam diane35 pół roku i było dobrze w trakcie jej brania-potem stan sie pogorszył po odstawieniu..nie mam owulacji,jajniki wielotorbielowate-niewielkie owlosienie czyli kilka włoskow wokoł brodawek,na udach,nieregularne @,...i nadwaga 15 kg-ale to po hormonach ktore brałam ponad rok na stymulacje owu...juz nie wiem co mam robić bo mam prawie 30 lat ,zegar tyka a dzidzi nie ma :-( Słyszałam że picie herbatki mietowej ok 3 filiżanek dziennie w pierwszej fazie cyklu obniża testosteron,chyba zacznę próbować-narazie zaczęłam Castagnus na wyregulowanie cyklu i zespół PMS... Kaja-co jeszcze gin ci powiedzial? olkaa-ciesze się ze pokonałaś pcos :-D ja może tez zdecyduję sie na laparo-chociaz narazie nie mam mozliwosci bo jestem na obczyżnie:-(

bassi77-tobie też gratuluję-miło słyszeć że komus sie udało pomimo tego cholernego pco...ja już stracilam nadzieję,że cokolwiek może mi pomóc :-(

Gość bassi77
nie rezygnuj z leczenia

narazie jestem zawieszona w prózni-bez leczenia...jestem za granicą i niestety nie mam mozliwości cokolwiek zdzialać-tutaj dowodem na to że masz owu jest ciaza..i kłóć sie z nimi...