Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzana zona

ZNALAZLAM U MEZA DWA PODEJZANE NUMERY-JAK SPRAWDZIC KTO TO

Polecane posty

Gość ja ja ja
do swietny pomysl - a skad ta pewnosc, ze nic zlego nie robi??

Gość a w ktore górki
po prostu z nim porozmawiaj. trudno na to wpasc?

Gość ja ja ja
do zdradzanej zony - sprobuj jeszcze raz zadzwonic pozniej albo jutro... jak sie masz meczyc z jakimis podejrzeniami to po prostu postaraj sie dowiedziec kto i co...

Gość zdradzana zona
nie bede z nim rozmawiac bo wyprze sie w zywe oczy. zreszta, mam dosc juz spowiedzi w domu bo i tak klamie . to,ze chce to sprawdzic jest tylko dla mnie i nie mam zamiaru mu nawet o tym mowic,ze wiem.

Gość ja ja ja
a w ktore gorki - no tak niech zapyta meza, a on jest wszystko na pewno wyjasni ..... na pewno bedzie sie wil i sciemnial...

Gość a w ktore górki
alewtedy upokorzy jego nie siebie :) widzisz roznice? co z tego ze sie dowie kto to, jak i tak nie bedzie wiedziala co meza laczy z tymi laskami?

Gość a może spróbuj tak
"a w które górki"----> po prostu z nim porozmawiaj. trudno na to wpasc? wiesz co? a trudno wpaść na to, że mąż zaprzeczy??? przecież nie powie "tak kochanie zdradzam cię". pomyśl!

Gość zdradzana zona
nie chodzi tu o to czy go cos laczy nie. chodzi o sam fakt,bo na chuj mu numery lasek, z ktorymi i tak w jednym kraju nie mieszka. tym bardziej,ze po tym weselu mielismy zajebista faze bo wkurzyl mnie niemilosiernie.

Informuje ogół, że byłam zdradzana! I nie wydzwaniałam za nikim - wydawało mi się to głupie. Natomiast doprowadziłam do sytuacji w której mąż się zaczął zastanawiać kto i kogo właściwie ewentualnie zdradza. I podziałało!!!!

Gość a w ktore górki
i o to chodzi, a nie wydzqwanianie i robienie z siebie kretynki!

Gość zdradzana zona
ja pieprze,weryfikatorka ty nie jarzysz o co mi chodzi. juz kilka razy wpieprzyl sie sam. najpierw klamal,wymyslal jakies historyjki,ktorych nie kwestionowalam. po jakims czasie samo wyszlo.przez przypadki.

Gość a może spróbuj tak
weryfikatorka---> ale nie na każdego faceta działa metamorfoza żony, szczególnie w sytuacji, kiedy jest na maxa zauroczony inną (nową, lepszą, ładniejszą, młodszą etc...) kobietą. Nie można generalizować!

Gość obrzydliwosc po co wychodzic
za mąz , jesli sie nie umie z mezem rozmawiac?!!! To ma byc najblizszy czlowiek! A tu jakies dochodzenia, podstepy, szpiegowanie - fu! jakie to nedzne i niskie.

Gość a w ktore górki
zdradzana skoro wiesz, że to robil, to po co ci wiecej dowodow? bo nie rozumiem? skoro wiesz, ze to robil i sam sie wkrecil, to wystaw go za drzwi!

Gość zdradzana zona
ja sie nie zastanawiam, czy on mnie zdradza,czy nie. czy flirtuje,czy nie. pewne rzeczy sa normalne i nie robie z tego afery. te glupie telefony to jest przyklad tego,ze podejrzewam,nie czy on ma cos za uszami ale z kim. bo to,ze ma to wiem.

Gość a w ktore górki
tym bardziej. skoro wiesz, ze sie puszcza, to po co ci wiedziec z kim? chcesz zwyzywac te panny czy co? miej troch godnosci

OK. Jak on jest taki macho to mam dla ciebie tylko jedną radę: RADYKALNĄ!!!! Po co się zamartwiać. Na babiarzy nie ma cudownego lekarstwa. Albo się do tego przyzwyczaisz i zaakceptujesz, albo poszukasz nowego.

Gość zdradzana zona
po co mi wiecej dowodow? po to,zeby upewnic sie,ze mam racje i z czystym sumieniem zlozyc pozew o rozwod i wyjebac go z chaty.

Gość Balea
Za kogo wy wychodzicie za maz? Gierki,przekrety, klamstwa... Chyba bym zwariowala na waszym miejscu..

Gość ja ja ja
czasami cicha woda brzegi rwie....

Gość zdradzana zona
no wlasnie. takie niewiniatko bylo na poczatku. a okazalo sie,ze alfonstwo ma w genach- po ojcu i bracie. wszyscy tacy sami.

Gość ale ty głupia jesteś
myślisz że trzyma w szafce telefon do kochanki ? buhahahahaha

Gość jagodzińska
skąd wygrzebałas te kartki? jak z jego osobistej głeboko schowanej szafki to mi to smierdzi. jak na wierzchu to poprostu zapytaj i tyle. Mój tez ma wizytówki emeile od panienek i nie wiem skąd to, ale awantura była, i okazało się ze pomyłka. Przy mnie odpisywał do nich i opoieprzał mówiąc ze nie zna ich, potem okazało sie jedna z nich to pani z banku, byłam osobiście z nim tam. Myslę ze nie trzeba robić awantury. jakby chciał zdradzac to by w komórce ich numer wpisał jako Adam i Zenek a nie na wierzchu. A moje znajome z podstawówki?:)

Gość Balea
Moze specjalnie tam zostawil zebys znalazla.....

Współczuję ci. To dość zakręcona sytuacja. Ja bym nie wytrzymała z facetem który ma takie hobby. Chociaż mam w domu spokojnego i też mi działa na nerwy. Nie ma złotego środka!!!!!

Gość jagodzińska
teraz doczytała ze ty jestes pewna ze on ma tylko masz problem która to? Przykro mi. To straszne ze mąz ciebie zdradza.

zdradzona ile masz lat ? bo jesli jestes mlodziutka to sprezdam Ci plan (ktory dziala tylko dla mlodych dziewczyn).moja kumpelka podejrzewala kiedys swojego faceta o zdrade z pewna kobieta.znala jej nr tel,ale chciala zobaczyc jak ta panienka wyglada.wymyslila taki plan: zadzwonila do tej dziewczyny i powiedziala tak: \"czesc ,z tej strony kasia, nie znamy sie ale Ty znasz pewnego faceta ktory mnie bardzo intesuje, wiem ze to bardzo dziecinne i glupie ale czy moglybysmy sie spotkac (na rynku,pod...., chcialabym z Toba pogadac na jego temat, tylko Ty jestes w stanie mi pomoc.dostosuje sie do Twojego wolnego czasu\" dziewczyna zgodzila sie, przyszla na umowione spotkanie, a moja kumpelka, stala gdzies blisko jej i obserwowala sobie ja, oczywiscie nie podeszla do niej.

Gość zadziwiające........
według mnie celowo je tam podrzucił...moja sąsiadka miala podobna sytuacje..z tym, ze jak zadzwoniła pod znaleziony numer..to obca kobieta zamiast powiedziec do śłuchawki: słucham..to powiedziała: Spierdalaj suko! Czyli ze wiedziała, kto do niej zadzwoni! Pewnie kochany mąz podał jej numer swojej żonki..świeżo upieczonej na dodatek..bo śa po ślubie niecałe pół roku...

Gość burjrjrjr
ona 82- ale jestes nawina..i dziecinna........eh..kobiety!! buhahahahaa

Gość zdradzana zona
ehh tam pieprze go. niech sobie robi co chce. sam sobie wije petle na szyi. ja dam sobie rade bez niego.