Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawalurka

byla-zmora dla zwiazku

Polecane posty

moj facet utzryzmuje kontakty ze wszystkimi swoimi bylymi,ale tylko jedna przyprawia mnie o mdlosci:(to ona go zostawila(najpierw zdradzila).Nie wiem skad wynikaja moje obawy ale po prostu szlag mnie trafia gdy rozmawaiaja na gg,pisza do siebie sms:( on zaprasza ja na imprezy,do baru czasem nie pytajac mnie o zdanie czy w ogole chce spedzac czas w jej towarzystwie>w wakacje nawet udali sie na impreze do jej domku nad jeziorem(bylo sporo osob)oczywiecie ja siedzialam w domu!!on twierdzi ze to tylko pryjazn ze nic do niej nie czuje,ale jakos nie moge sobie z tym poradzic:(:( juz nie wiem co ja mam robic:(:(ona wie ze za nia nieprzepadam,bo pytala go kiedys o to:(ehhh

skoro tak się lubią i nadal spotykają to po cholerę się rozstawali?a tak w ogóle to sorry,ale czy jesteś pewna że on Cię z którąś z nich nie zdradza?:o może to ten typ faceta który potrzebuje mieć harem a nie jedną kobietę?

Gość acdsc
to co oni robia jest chore

Gość kandyzowana wisienka
ale dlaczego on Cię nie zabrał na tą imprezę do tego domku na d jeziorem? :O sorry, ale nie rozumiem:O gdzie by nie była impreza i u kogo, to chyba jak się jest parą to się idzie razem? (no chyba, że jakieś np. spotkanie samych facetów). Tym bardziej, że to u jego eks, i chyba normalne, że dla Ciebie to denrwujące było. On o tym wiedział, bo mówiłaś, że za nią nie przepadasz, czyli świadomie zrobił Ci przykrość. Jak można się nie troszczyć o osobę którą się kocha??:O Chyba powinnno się sprawiać radość swojej połówce, a nie smutek.

Gość kawalura
eh gdy on byl na imprezie u swojej eks ja bylam w domu:(:(:(nie wiem czy mnie zdradza raczej nie kazda wolna chwile spedza ze mna,on twierdzi ze to jego przyjaciolka i nie ma zamiaruu zrywac kontaktu z przyjaciolka tylko dlatego ze mi sie to nie podoba:( ehh ja juz nie wiem

eh gdy on byl na imprezie u swojej eks ja bylam w domu nie wiem czy mnie zdradza raczej nie kazda wolna chwile spedza ze mna,on twierdzi ze to jego przyjaciolka i nie ma zamiaruu zrywac kontaktu z przyjaciolka tylko dlatego ze mi sie to nie podoba ehh ja juz nie wiem