Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikitka_07

ile mozna czekac?

Polecane posty

Gość nikitka_07

Mam takie pytanko do bardziej doświadczonych. Seks uprawiam zawsze z zabezpieczeniem więc ciażę wykluczam. Z tym że dzisiaj jest 41 dzien cyklu a okresu dalej brak (zawsze jest nieregularny ale nie az tak), było kilka czynników które mogły wpłynac na opóznienie...ale rozmyslam nad przyczyną szczególnie dlatego że od kilku dni mam DOLEGLIWE BÓLE PIERSI I POBOLEWNIE PODBRZUSZA...tyle że czekam i czekam a okresu nie ma.....i chodzi mi o to czy gdybym była w ciaży tez mozliwe są takie bóle?(bardzo intensywne)

ja miałam bóle podbrzusza jak na @, ale nie były takie intensywne jak zwykle, jestem teraz w 11tc

moze masz cyste na jajniku. Ja miewalam to czasem, zwlaszcza po odstawieniu tabletek. Objawy takie jak piszesz.Idz do gnekologa.

Gość ghklp
bardzo możliwe wszystko jest bardzo podobne jak na okres - niestety. Najlepiej zrób test on powie Ci prawde?

Gość nikitka_07
hmm no rozumiem. Tyle tylko ze nawet gdybym byla w ciazy to chyba bole piersi kiedys ustaja prawda? kiedys mialam torbiela na jajniku (cysta to to samo)? eh juz nie wiem naprawde ciąza jest bardzo mało prawdopodobna.....

tak torbiel to inaczej cysta. jasne ze ciaza malo prawdopodobna skoro uwazasz. To cysta wrocila, mowie ci.

Gość nikitka_07
no a jeszcze jedno czy bóle piersi w ciąży są bardzo intensywne? i ile mogą trwać? tylko na początku?

Gość czerwone
tak bardzo mozliwe ze jestes w ciazy, ja wlasnie jestem w 5 tyg i caly czas brzuch boli mnie jakbym miala dostac okres

Gość czerwone
no a piersi tak bola, i juz mnie to zaczyna kur*wiac bo sie dotknac cholera nie moge

Gość czerwone
powinnas zrobic test a potyem skupic sie ewentualnie na innych przyczynach

Gość nikitka_07
no oki dzięki........Kur**!!